HomeTelefoane MobileBotnet: reteaua sociala in care esti singurul om si unde te adora milioane de roboti

Botnet: reteaua sociala in care esti singurul om si unde te adora milioane de roboti

by David Rus
0 comment371 views

Dezvoltatorii de aplicatii mobile au abordat un nou concept care i-ar putea incanta pe multi dintre utilizatorii tehnologiilor moderne. Este vorba despre un nou tip de retea sociala in care esti singurul om si unde te adora milioane de roboti. Altfel spus, acest nou tip de retea sociala te indeparteaza de problemele trolilor sau indiferentei, facandu-te o stea (falsa).

Cu ajutorul catorva click-uri, poti deveni celebru cu Botnet. Apelul la aprecieri si popularitate a continuat sa creasca in ultima vreme, impreuna cu numarul de utilizatori de Facebook, Instagram si Twitter.

Daca sunt luate anumite masuri de catre aceste retele pentru a stopa dependenta de valorile vanitatii (cum ar fi sfarsitul afisarii numarului de aprecieri pe Instagram), cifrele de popularitate ale publicatiilor raman o forta motrice pentru multi in utilizarea acestor site-uri si aplicatii.

Chiar daca acest lucru este echivalent cu schimbarea tipurilor de continut publicat, infrumusetarea cumparaturilor reale sau a achizitiilor directe sau a abonatilor. O cursa de influenta nu atat de noua, iar daca are loc si intr-un peisaj populat de troli si adversari…cu atat mai rau.

Exista insa niste vesti bune: daca visezi sa fii adorat de mii de adepti, sa vezi fiecare dintre publicatiile tale si sa fii influentatorul esential al unei retele sociale, solutia este la indemana smartphone-ului tau. Billy Chasen, deja creatorul Chartbeat si Turntable.fm, a lansat Botnet de curand, o retea sociala in care tu esti eroul. Si mai presus de toate, singurul utilizator.

Nimeni nu va putea accesa continutul pe care il postezi, in afara de mii de roboti si utilizatori virtuali care vor comenta (in limba engleza) si vor aprecia abundent ceea ce postezi. Suficient pentru a te face o adevarata vedeta in cateva minute, printr-o interfata destul de minimalista.

Pentru a crea aplicatia, Billy Chasen a folosit GPT-2 de la Open-AI, un generator de text conceput de o organizatie de cercetare sustinuta de Elon Musk. Se presupune ca aceasta tehnologie face aplicatia sa se adapteze la textele pe care le scrii (in limba engleza, pentru mai multa relevanta) si a fost alimentata de multe comentarii pe Reddit sau Instagram Aplicatia este gratuita, insa poti alege si sa platesti daca vrei sa obtii mai multe like-uri, pentru a debloca trolii sau pentru a primi glume in comentarii. Faima nu a fost niciodata mai usoara, asa-i? Incearca si poti simti pe pielea ta cum este.

Utilizatorii de telefoane mobile smart sunt foarte captivati de aceasta aplicatie in care pot avea o viata virtuala interesanta, fara sa interactioneze foarte mult cu oamenii. Pentru ca am devenit tot mai antisociali, aceasta aplicatie a venit ca un raspuns favorabil celor mai neobisnuite cereri in materie de aplicatii pentru telefoane mobile.

Totodata, aceasta aplicatie reprezinta si o sursa de relaxare si paote fi utilizata inclusiv de copii, chiar daca li se recomanda parintilor sa fie atenti si sa monitorizeze cu atentie activitatea celor mici pe astfel de retele si aplicatii mobile. Poti incerca aceasta aplicatie si te vei distra cu siguranta.

related articles