HomeCasa si gradinaCare sunt avantajele unei garsoniere?

Care sunt avantajele unei garsoniere?

by David Rus
0 comment237 views

Decat sa platesti chirie in fiecare luna, mai bine iti cumperi un apartament sau o garsoniera. De asemenea, vei putea sa achizitionezi locuinta in rate, dar vei sti ca este doar a ta.  Aceasta gandire este logica, motiv pentru care vom continua sa discutam despre cumpararea unei locuinte ideale pentru tine. Daca nu vrei sa cumperi o casa in rate si ai suficienti bani, iti poti indrepta atentia catre garsoniere centru Presidentresidence.

Garsoniera este, de fapt, un apartament mic, cu o singura camera. Este o camera multifunctionala care contine o bucatarie, un pat si un living. Aceasta contine si o baie separata. Acest lucru inseamna ca trebuie sa manananci, sa dormi, sa studiezi si sa te relaxezi intr-un singur loc. Aceste apartamente sunt de obicei folosite de persoane care locuiesc singure, cum ar fi studentii sau, in unele cazuri, cupluri fara copii.

Exista multe avantaje de a locui intr-o garsoniera:

Varietatea spatiului de locuit – O garsoniera iti ofera mult spatiu pentru a te deplasa si a te ocupa de diferite sarcini fara a-ti face griji in privinta colegilor de camera.

Cost redus al vietii – Unul dintre cele mai mari avantaje ale locuirii intr-o garsoniera este ca poate fi mult mai ieftin decat sa locuiesti intr-o casa mai mare. Cu mai putina mobila, mai putine aparate si o suprafata mai mica, vei cheltui mai putin pe cheltuielile generale.

Stres redus – Locuirea intr-o garsoniera poate duce adesea la mai putin stres, deoarece ai mai mult control asupra mediului in care te afli si te vei putea detasa mai usor de obligatiile de acasa.

Avantajele de a locui intr-o garsoniera President Residence sunt ca sunt considerabil mai ieftine decat majoritatea apartamentelor normale cu mai multe camere, sunt adesea dotate cu unele facilitati comune in complexul de apartamente, care ar trebui sa fie gratuite, sunt usor de curatat, pentru ca sunt foarte mici si totul se afla intr-un singur loc. De asemenea, acestea sunt de obicei situate in locatii centrale, aproape de mijloacele de transport. Apartamentele Presidence Residence pot fi insa foarte scumpe, asa ca, daca doresti totusi sa deti propria locuinta, un studio President Residence poate fi cea mai buna solutie pentru tine.

Daca esti o persoana singura si doresti sa iti cumperi propria locuinta, cu siguranta una dintre numeroasele garsoniere President Residence poate fi a ta.

Motivele pentru care iti recomandam sa locuiesti in President Residence sunt ca este situat in centrul orasului, oferind acces usor la transportul public si la marile centre comerciale. Infrastructura este, de asemenea, extinsa, oferind drumuri si centre comerciale.

Locuind in Complexul Rezidential President Residence nu va fi dificil sa gasesti locuri de parcare libere pe timp de noapte. Nu va trebui sa iti faci griji cu privire la aceasta problema, deoarece vei locui intr-o garsoniera dotata, cu parcare inclusa. In plus, tinand cont de toate calitatile pe care acest complex le are de oferit, nu se poate spune decat ca este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa se mute in Craiova.

Ce este un microapartament?

Un microapartament, cunoscut si sub denumirea de microapartament , este un spatiu de locuit cu o singura camera, autonom, de obicei construit special, conceput pentru a gazdui un spatiu de relaxare, spatiu de dormit, baie si chicineta cu 14–32 metri patrati (150–350 sq ft). ).

Spre deosebire de garsoniera traditionala , rezidentii pot avea acces si la o bucatarie comuna, o baie comuna/dus, terasa si gradina pe acoperis . Microapartamentele sunt adesea concepute pentru futonuri sau cu paturi pliante, birouri si mese pliabile si aparate foarte mici sau ascunse. Ele difera de locurile de pat, camera de pat traditionala britanica, prin faptul ca sunt autonome, cu propria lor baie, toaleta si chicineta.

Microapartamentele devin populare in centrele urbane din Europa, Japonia, Hong Kong si America de Nord, maximizand profiturile pentru dezvoltatori si proprietari si oferind cazare la preturi relativ mici.  In Roma, unde pretul mediu al proprietatii in 2010 a fost de 7.800 USD pe metru patrat (725 USD pe picior patrat), au fost facute reclame microapartamente mici de 4 metri patrati (45 picioare patrate). 

In 2018, chiriasii cu o camera nou construite in San Francisco la dezvoltarea Starcity, destinate chiriasilor cu venituri mari, au fost denumite camere de ocupare a unei camere single „cu un alt nume”.  Dormitoarele din microapartamente trebuie sa fie mici si pot servi si ca camera de zi.

Gary Chang , un arhitect din Hong Kong , a proiectat un microapartament mare de 32 de metri patrati (344 sq ft) cu pereti glisanti atasati de sine de pe tavan. Prin mutarea peretilor si folosind mobilier si blaturi de lucru pliante incorporate, el poate transforma spatiul in 24 de camere diferite, inclusiv o bucatarie, o biblioteca, o spalatorie, o sufragerie, un bar si o sala de jocuri video.

In Hong Kong, dezvoltatorii imbratiseaza tendinta micro-living, inchiriind microapartamente la preturi foarte mari. Wall Street Journal compara apartamentul de 180 de metri patrati din High Place, Sai Ying Pun cu dimensiunea unui loc de parcare din SUA (160 de metri patrati) intr-un videoclip, evidentiind cresterea preturilor proprietatilor din Hong Kong (unul dintre apartamentele din High Place a fost vandut cu peste 500.000 USD in iunie 2015).

related articles