HomeBlogCare sunt cele mai frecvente probleme pentru Xiaomi Mi A1?

Care sunt cele mai frecvente probleme pentru Xiaomi Mi A1?

by David Rus
0 comment570 views

Xiaomi Mi A1 este un smartphone minunat din atat de multe motive. Pentru inceput, dispozitivul a fost primul dintr-o serie de telefoane fabricate de companie in parteneriat cu Google.

Primul este atunci cand vrem sa vorbim despre proiectul Android one. Exista insa cu siguranta cateva alte lucruri bune despre acest smartphone care merita amintite. Este un telefon bine conceput, cu specificatii mai mult decat decente. Pretul telefonului, este in mod evident un alt factor care poate atrage cu usurinta pe cineva sa cumpere telefonul.

La fel ca majoritatea celorlalte smartphone-uri de pe piata, si dispozitivul Xiaomi Mi A1 are unele probleme destul de frecvente. De la probleme de retea si fluctuatii care au fost raportate de mai multi indivizi pana la probleme cu bateria, exista unele probleme pe care le-ati putea intampina cu dispozitivul, si pentru care doriti o solutie rapida.

Vom discuta pe scurt despre cateva probleme ale acestor telefoane, si veti afla si cand este necesara o vizita cu dispozitivele in service.

1. Probleme Wi-Fi

Problemele Wi-Fi sunt parti ale problemelor de conectivitate care sunt frecvente printre dispozitivele noi. Mi A1 este susceptibil la aceasta problema. Cand aveti probleme cu Wi-Fi, este posibil sa nu va puteti conecta la retele Wi-Fi, iar acest lucru poate fi foarte frustrant, mai ales cand trebuie sa trimiteti mail-uri sau sa receptionati mesaje importante pe mail.

Pentru a rezolva problemele Wi-Fi din Mi A1, puteti incepe prin oprirea routerului pentru o cateva secunde. Dupa aceea, continuati cu setarile Wi-Fi si uitati de reteaua la care sunteti deja conectat. Porniti din nou routerul, dupa care adaugati din nou detaliile de la zero.

De asemenea, puteti accesa aplicatia Wi-Fi analyzer pentru a verifica nivelul de activitate; comutati la un mod diferit pentru un rezultat mai bun daca este necesar. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca modul de economisire a energiei nu este activat atunci cand incercati sa va conectati la Wi-Fi. Daca este activat, opriti-l pentru a maximiza conexiunea Wi-Fi.

2. Incarcare lenta

Incarcarea rapida este una dintre caracteristicile bune ale acestui dispozitiv, si cu siguranta pentru utilizatori este o mare dezamagire atunci cand dispozitivele lor, totusi se incarca incet. Cu toate acestea, este o realitate dureroasa faptul ca Mi A1 se incarca lent uneori, si poate fi foarte frustrant atunci cand trebuie sa va deplasati undeva, iar timpul pentru a va incarca telefonul este unul scurt.

Pentru a rezolva problema incarcarii lente, trebuie sa fiti siguri ca nu este o problema a incarcatorului. Puteti utiliza incarcatorul pentru a incarca un alt telefon sau puteti incerca un alt incarcator pe Mi A1.

Odata ce sunteti sigur ca problema nu provine de la incarcator, ar trebui sa dezactivati orice aplicatie de fundal. De asemenea, puteti activa modul avion si incercati sa incarcati telefonul. Exista unele aplicatii care pot cauza problema; incepeti prin stergerea ultimelor aplicatii pe care le-ati instalat si incarcarea pentru a o cunoaste.

Daca problema persista, cu siguranta nu este o idee rea sa mergeti cu telefonul la service. Specialistii vor verifica telfonul, vor constata care este motivul pentru care incarcarea telefonului se face lent, iar apoi vor remedia problema.

3. Inlocuire display

Fara doar si poate, cele mai multe telefoane Xiaomi Mi A1 au ajuns in service pentru o inlocuire display Xiaomi. Sa nu credeti insa ca display-ul acestui smartphone este de slaba calitate. Nici gand. Utilizatorii sunt cei vinovati, pentru ca nu si-au echipat display-ul cu o folie de protectie (din sticla).

Un asemenea accesoriu nici nu permite depunerea prafului si a mizeriei pe display, protejeaza display-ul de zgarieturi, dar cel mai important, il protejeaza in cazul unui impact. Utilizatorii care si-au echipat insa telefoanele cu acest accesoriu, desi si-au scapat dispozitivele pe jos, nu au mers in service pentru o inlocuire display Xiaomi, pentru ca folia si-a facut bine treaba si a protejat ecranul.

related articles