HomeBlogDe ce accesorii are nevoie telefonul meu?

De ce accesorii are nevoie telefonul meu?

by David Rus
0 comment418 views

Fiecare persoana care detine un smartphone, stie cat de util este dispozitivul respectiv, si stie cat de important este ca acesta sa fie cat mai bine protejat. Un telefon care este protejat de catre cele mai buna accesorii de protectie, are sanse mici de a ajunge in service.

Utilizatorii care pun pret pe telefoanele lor, cu siguranta isi vor indrepta atentia mai intai de toate catre o folie de protectie pentru ecran (din sticla). Aceasta ii ofera o foarte buna protectie display-ului, iar in cazul unui impact puternic, sunt foarte mari sansele ca folia sa se sparga, dar ecranul sa nu aiba de suferit.

Cu siguranta insa, nu doar folia de protectie din sticla este importanta pentru utilizatori. Acestia au nevoie si de o husa telefon, care sa le protejeze cat mai bine dispozitivele. Exista o multime de modele de huse pe piata, confectionate din diferite materiale, de diferite dimensiuni (pentru fiecare model de telefon), si de diferite culori.

Cele mai simple huse telefon existente, sunt modelele de tip saculet. Acestea sunt huse telefoane universale, iar o astfel de husa poate oferi protectie oricarui telefon care se incadreaza in dimensiunile husei.

Exista huse telefoane de tip carcasa. Acestea in schimb nu protejeaza telefoanele decat partial (spatele si marginile telefonului sunt protejate, nu si ecranul). Nu trebuie sa uitam nici de husele flip cover care sunt foarte populare, dar care in comparatie cu husele de tip carcasa, protejeaza intreg telefonul.

Acestea sunt asadar cateva modele de huse. Este important sa alegeti neaparat o husa pentru a va protaja dispozitivele, iar daca optati pentru o husa de tip carcasa, atunci aveti neaparat nevoie si de o folie de protectie din sticla. In aceste conditii, telefonul va fi foarte bine protejat.

In mod evident insa, un smartphone nu are nevoie doar de accesoriile de protectie. Cel mai important accesoriu vine la pachet cu acesta, si este incarcatorul. Oricat de utile sunt accesoriile de protectie, daca telefonul nu poate fi incarcat, nu poate fi utilizat. Utilizatorii nu trebuie sa isi faca insa grii pentru ca dupa cum spuneam, telefonul vine cu incarcator la pachet.

Apoi, dispozitivul are in cutie pe langa incarcator, si o pereche de casti. Exista insa din ce in ce mai multe persoane carora le place sa asculte muzica la casti, si care isi indreapta atentia spre modelele de casti wireless. Acestea sunt foarte atractive mai ales pentru cei care alearga sau merg la sala si asculta in acest timp muzica, pentru ca nu au fir.

Nu trebuie sa uitam bateria externa care, este un alt accesoriu foarte important pentru un smartphone. Atunci cand utilizatorii nu au o priza sau in incarcator la indemana, o baterie externa le este de ajutor pentru a-si incarca dispozitivele.

Pentru utilizatorii carora le place sa isi faca in fiecare zi selfie-uri pe care sa le incarce pe Instagram sau pe Facebook, in mod evident cel mai important accesoriu va fi un selfie stick. Exista diferite selfie stick-uri, iar cele cu bluetooth sunt foarte apreciate.

Nu trebuie sa uitam nici de accesoriile auto pentru telefon. Cei care mereu calatoresc, au nevoie de un suport auto pentru telefon. Acesta le permite sa aiba telefonul la vedere soferilor, atunci cand folosesc Waze-ul pentru a ajunge la destinatie. O casca bluetooth si un incarcator auto, cu siguranta sunt alte doua accesorii pe care soferii si le doresc.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai importante accesorii de care un smartphone poate avea nevoie. In functie de ocupatie si de preferinte, fiecare persoana isi poate alege unul sau mai multe accesorii pentru telefonul mobil.

related articles