HomeBlogCe cadouri corporate poti sa oferi angajatilor tai?

Ce cadouri corporate poti sa oferi angajatilor tai?

by David Rus
0 comment695 views

Angajatii implicati care se simt apreciati pot face din birou un loc minunat pentru a petrece timpul in fiecare zi. Sarbatorirea unor repere precum angajari noi, aniversari ale angajatilor si promotii poate oferi fiecarui angajat (nu doar beneficiarului) sentimentul de a lucra undeva intr-un loc care ii pretuieste cu adevarat.

In plus, cadourile de stimulare pentru echipele cu care se confrunta clientii, cum ar fi vanzarile, marketingul si asistenta pentru clienti, pot spori productivitatea si satisfactia la locul de munca, imbunatatind zilnic munca. In general, darurile bune pot  face angajatii sa se simta unici.

Alegerea cadourilor corporative pentru angajati pare un proces rapid si usor – si poate fi. Dar daca doriti sa faceti ceva in plus cu cateva cadouri care va vor arata pe deplin aprecierea pentru eforturile lor, un pic de planificare si de gandire poate face ca procesul sa fie cu adevarat de succes.

De ce este important sa oferiti cadouri corporate?

In timp ce beneficiile mari, salariile competitive si avantajele flexibile ale locurilor de munca pot atrage angajatii sa urce la bord si sa ramana pe termen lung, gesturile neasteptate fac ca mesajul sa sune adevarat. Cadoul perfect este intotdeauna binevenit si nu doar de sarbatori.

Acestea pot fi folosite pentru a celebra repere, detinerea, integrarea, trimiterea de noi angajati sau pentru a recunoaste pe cineva care a trecut dincolo de serviciul unui scop sau al unui termen limita.

Pentru a avea cel mai bun impact cu cadourile angajatilor, va recomandam sa urmati cateva bune practici in timpul planificarii si executarii campaniei.

Aceste imbunatatiri ale procesului pot usura initiativa cadourilor pentru personalul  de resurse umane sau administrativ si pot crea o experienta memorabila angajatilor. Recomandarea noastra este aceea de a alege cele mai bune idei de cadouri corporate pentru a va impresiona angajatii.

Creati o campanie si un buget asa cum ati face pentru orice alta initiativa de cadouri, cum ar fi trimiterea de cadouri de prospectiune sau cadouri de apreciere ale clientilor. Descrieti obiectivele campaniei dvs. si setati parametrii pentru modul in care destinatarii isi vor primi cadourile (de exemplu, un cadou plasat pe un birou poate avea in continuare cerinte de ambalare, in timp ce angajatii la distanta vor trebui sa aiba taxe de expediere incluse in planificare si buget).

Asigurati o eticheta buna pentru cadouri. De exemplu, pastrati cadourile in aceeasi valoare monetara generala si urmati orice instructiuni corporative in vigoare.

Practicati o personalizare excelenta, facand cadoul sa se simta de parca a fost selectat special pentru angajat. Acest lucru face o impresie extraordinara. Exista mai multe moduri de a personaliza cadourile pentru angajati si multe modalitati creative de a aduce la viata ideile de personalizare.

Luati in considerare crearea unui magazin swag sau cadou, permitand angajatilor sa aleaga cadoul care le vorbeste cel mai mult. Acest lucru se realizeaza cu o platforma de trimitere automata, care va poate oferi control asupra tipurilor si valorii cadourilor selectate, pe baza criteriilor selectate (de exemplu, ani de serviciu).

Faceti din initiativele dvs. de cadouri un efort pe tot parcursul anului. Cu cadourile de sarbatori „asteptate”, elementul care apare la o aniversare, angajare, ziua de nastere sau chiar „doar pentru ca” este mult mai impactant si mai sugestiv din punct de vedere emotional pentru destinatarii dvs. Luati in considerare, de asemenea, puterea de a face cadouri pentru programe precum concursuri, SPIFFS , programe de stimulare si multe altele.

Plantele sunt intotdeauna o nota placuta pentru un spatiu de birou sau acasa. Pentru o nota eleganta care lumineaza un spatiu, plantele suculente sunt o idee optima de cadou.

Crearea unei conexiuni speciale prin trimiterea unui cadou cu adevarat personal este usoara, cu multe selectii disponibile care reflecta interesele profesionale, hobby-urile si cauzele destinatarilor dvs. unici. Echipamentul, donatiile de caritate, darurile de experienta bazate pe interesele lor – toate aceste articole va pot face angajatii sa se simta cu adevarat vazuti si apreciati in cadrul organizatiei.

Ceva dulce este intotdeauna o descoperire binevenita la biroul dvs. sau in cutia postala. Chiar mai bine atunci cand este suficient pentru a impartasi cu prietenii si familia. Exista o mare varietate de delicii si dulciuri pentru a multumi pe toata lumea de pe lista dvs.: fructe proaspete, nuci si branzeturi gourmet, cupcakes si prajituri, sau chiar selectii mai speciale, cum ar fi carnea si branzeturile pafumate si proaspete.

Cardurile cadou sunt elementul care se potriveste intotdeauna. Folosirea unui card cadou este o modalitate excelenta de a va asigura ca fiecare primeste exact ceea ce isi doreste. Cardurile cadou sunt deosebit de practice pentru acele cadouri surpriza pentru a recunoaste un personal care merge mai departe. Va puteti personaliza cu usurinta cardul cadou.

Imbracamintea de marca este o modalitate excelenta de a avea grija de membrii echipei dvs., la birou si acasa. Obiectele de marca si personalizate, cum ar fi puloverele, accesorii, veste, veste de ploaie si chiar PJ-uri cu carouri confortabile pot face o impresie excelenta.

related articles