HomeBlogCele mai bune aplicatii de karaoke pentru Android

Cele mai bune aplicatii de karaoke pentru Android

by David Rus
0 comment538 views

Karaoke este un mod de a canta cu muzica preinregistrata in care un cantaret poate inregistra vocea in sincronizare cu muzica, pentru a forma o melodie complet ambalata. In cele mai multe cazuri, versurile sunt afisate pe ecran pentru a ajuta cantaretul sa mentina un flux constant cu melodia.

De-a lungul timpului, cererea si popularitatea karaoke-ului a crescut si multe companii de telefonie mobila s-au adunat la acesta pentru a profita de aceasta cerere. Iata o lista cu cele mai bune aplicatii Karaoke pentru Android si iOS.  Pentru a te bucura de aplicatiile instalate ai nevoie de un display bun, asa ca daca cel vechi nu te mai multumeste poti intra pe inlocuire display Xiaomi.

  1. Cantati karaoke

Lansata de Yokee™ Music and Audio, aceasta aplicatie este o aplicatie Karaoke cu milioane de melodii din care utilizatorul poate alege. Ei pot canta in orice limba, isi pot inregistra performantele, pot adauga cateva efecte vocale speciale, cum ar fi ecou si reverb, la inregistrarile lor si pot impartasi performantele lor lumii.

Aplicatia ofera, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a se conecta cu prietenii lor si alti cantareti si, de asemenea, sa se bucure de spectacolele lor. O alta caracteristica unica a aplicatiei este ca ajuta utilizatorul sa organizeze o petrecere Karaoke.

Ei pot face acest lucru folosind aplicatia si conectand telefonul la un dispozitiv extern care accepta cantatul. Cu peste 50 de milioane de descarcari, aplicatia este disponibila pentru instalare gratuita, cu achizitii in aplicatie. Necesita Android 4.4 si versiuni ulterioare pentru instalare.

  • Karaoke online

Cu peste 5 milioane de descarcari, aceasta aplicatie este, de asemenea, foarte populara printre aplicatiile Karaoke. La fel ca toate celelalte aplicatii, utilizatorii pot rasfoi si canta melodiile lor preferate. Puteti adauga efecte precum ecou si reverb la inregistrarensi sa o faceti mai profesionista.

Puteti canta melodii cu prietenii tai, poti partaja inregistrarile cu prietenii tai si poti, de asemenea, sa inregistrezi un videoclip despre melodie pentru a crea un videoclip muzical real. Un aspect unic al acestei aplicatii este ca are functia Talk to Search, care face cautarea melodiilor mult mai usoara. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play Store si este compatibila cu Android 4.0.3 si versiuni ulterioare.

  • SingPlay

Aceasta aplicatie unica de karaoke este pentru cei care cauta o nota mai personalizata. Aceasta aplicatie preia fisiere MP3 din biblioteca de muzica a dispozitivului si le converteste intr-un format care contine muzica fara vocea originala.

Utilizatorii pot apoi sa cante propria versiune a cantecului peste muzica originala si sa inregistreze, sa editeze si sa salveze inregistrarea in format MP3. Un alt avantaj este ca utilizatorii pot regla volumul, inaltimea si tempo-ul melodiei dupa cum doresc. De asemenea, nu este necesara nicio conexiune la internet pentru a utiliza aceasta aplicatie.

In timp ce canta, utilizatorii pot avea, de asemenea, un antrenament rapid de voce FF / REW de 5 secunde. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita si are peste 10 milioane de descarcari. Este compatibil cu dispozitivele Android 4.4 si versiuni ulterioare.

  • KaraFun

Aceasta aplicatie este relativ mica, cu doar 500.000 de descarcari, dar este o modalitate excelenta de a organiza o petrecere karaoke, chiar daca esti offline si ai un Chromecast. Are o biblioteca de 26.000 de melodii disponibile gratuit pentru o previzualizare de 30 de secunde.

related articles