HomeBlogCele mai bune aplicatii radio pentru smartphone

Cele mai bune aplicatii radio pentru smartphone

by David Rus
0 comment528 views

In zilele noastre, fiecare persoana are posibilitatea de a-si utiliza smartphone-ul in functie de preferinte si necesitati. De exemplu, pasionatii de fotografie folosesc acest dispozitiv pentru a face poze in orice moment.

Cei carorora le place sa socializeze, descarca aplicatiile retelelor de socializare, si socializeaza cu prietenii virtuali. Pentru soferi, telefonul este util pentru a-i ajuta sa ajunga la destinatie datorita aplicatiilor gps, dar si pentru a comunica cu dispecerii de transport si nu numai, insa vor avea nevoie de o casca bluetooth in acest sens.

Exista asadar diferite necesitati ale utilizatorilor de smartphone, iar acestia vor folosi aplicatiile potrivite. Pentru cei carora le place sa asculte cele mai cool posturi de radio, exista aplicatii radio pentru Android, dar si pentru iOS. Vom enumera cateva asemenea aplicatii in cele ce urmeaza.

AccuRadio

AccuRadio nu este o aplicatie la fel de cunoscuta precum celelalte aplicatii radio care vor fi enumerate in acest articol. Cu toate acestea, se intampla sa fie o aplicatie deosebit de utila pentru majoritatea utilizatorilor. Se mandreste cu peste 1000 de canale radio pe care sa le ascultati, in functie de preferinte. Fiecare canal poate fi personalizat de catre ascultator.

Exista salturi nelimitate, un sistem de evaluare si puteti interzice artistii si melodiile care nu va plac, pe postul dvs. Rezultatul este un post de muzica care, in cele din urma, reda doar lucruri care va plac.

Exista cateva dezavantaje. Nu exista asistenta Chromecast in momentul scrierii acestui articol. De asemenea, serverele au ocazional unele probleme. Cu toate acestea, este o aplicatie buna, o aplicatie care merita instalata.

SiriusXM

SiriusXM este una dintre cele mai cunoscute aplicatii radio, si dispune de peste 150 de canale, inclusiv canale de muzica, canale de sport si venerabilul spectacol Howard Stern. Exista de asemenea trei modele de abonament pe care il veti putea alege in functie de ce tip de continut doriti sa ascultati. Aplicatia se imbunatateste incet si pare sa fie suficient de stabila acum pentru a fi placuta.

Spotify

Spotify este o aplicatie de streaming de muzica deosebit de populara printre utilizatorii de smartphone-uri, o aplicatie care s-a concentrat mai mult pe streamingul in stil radio in ultimii doi ani. Pe langa faptul ca are posturi specifice diferitelor genuri muzicale, Spotify organizeaza de asemenea liste unice precum „Top 50 din intreaga lume” si liste de redare cu muzica noua pe care, in mod specific, nu ati auzit-o inca.

Versiunea gratuita va ofera aproape toate functiile radio, cu costul abonamentului de 9,99 USD aveti insa avantajul de a elimina publicitatea, si de a va bucura de diverse functii suplimentare. Este fara doar si poate, una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen.

TuneIn Radio

TuneIn Radio vine in intampinarea utilizatorilor cu o oferta mai variata de posturi de radio, care include toate genurile muzicale, sport, comedie, talk radio, stiri si multe alte tipuri de media. Versiunea gratuita a acestei aplicatii vine in intampinarea utilizatorilor cu peste 100.000 de posturi in total, impreuna cu cateva milioane de podcast-uri.

In cazul in care optati pentru versiunea premium, puteti obtine de asemenea jocuri live NFL, dar si MLB si Barclays Premiere League, carti audio si eliminarea publicitatii.

Radio online

Radio Online este cu siguranta una dintre cele mai traditionale aplicatii radio. Aplicatia are sute de posturi de radio care acopera tot felul de continut si este gata pentru streaming atunci cand doriti. Include atat radio gazduit pe Internet, cat si mai multe posturi FM care accepta streaming online.

Acestea sunt doar cateva exemple de aplicatii radio pentru smartphone care pot fi descarcate in orice moment din AppStore sau din magazinul Google Play, de catre utilizatorii care doresc sa asculte radio pe smartphone.

related articles