HomeBlogCum se imperecheaza AirPods / AirPods 2 / AirPods Pro la Windows 10 PC?

Cum se imperecheaza AirPods / AirPods 2 / AirPods Pro la Windows 10 PC?

by David Rus
0 comment533 views

AirPod-urile sunt casti wireless care au fost special concepute pentru a functiona cu dispozitive Apple, inclusiv MacBook-uri si desktop-uri Mac, dar daca se intampla sa fiti unul dintre cei care pur si simplu nu pot rezista tentatiei de a cumpara AirPod-uri, chiar daca nu detineti un dispozitiv Apple, iata un ghid rapid si complet despre cum sa faceti AirPodurile sa functioneze cu computerul Windows!

Inainte de a incepe cu acest ghid, vom presupune ca aveti un computer alimentat de sistemul de operare Windows 10. De asemenea, acest ghid se va aplica pentru toate generatiile de AirPoduri, inclusiv AirPods 2 si AirPods Pro.

Cum se asociaza AirPod-urile cu computerul Windows 10

Incarcati si activati AirPodurile

AirPod-urile dvs. vin cu o carcasa. Nu este doar o carcasa de depozitare, ci si o carcasa de incarcare a acestor casti wireless. Nu puteti face AirPod-urile sa functioneze cu niciun dispozitiv (inclusiv dispozitivele Apple) decat daca aveti carcasa. Deci, asigurati-va ca o aveti la locul sau.

Incarcati mai intai AirPod-urile

Primul lucru de baza pe care trebuie sa-l faceti este sa va incarcati AirPod-urile. Pentru a face acest lucru, pur si simplu asezati castile in carcasa si incarcati carcasa fie prin atasarea unui cablu de incarcare sau folosind metoda de incarcare fara fir (oricare este aplicabila in cazul dvs.).

Puteti incarca AirPod-urile partial sau complet. Daca decideti sa incarcati complet AirPod-urile, se va aprinde un indicator luminos verde in interiorul carcasei de incarcare, care va va spune ca AirPod-urile si carcasa de incarcare au fost incarcate complet. Desprindeti carcasa de incarcare de la unitatea de incarcare.

Activati-va AirPod-urile

Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va activati AirPod-urile. Pentru a face acest lucru, va trebui sa pastrati castile in interiorul carcasei si sa deschideti capacul carcasei. Dupa ce deschideti capacul, cautati un buton circular alb in spatele carcasei de incarcare. Cand gasiti butonul, tineti apasat timp de 3 secunde. Veti vedea o lumina alba blit. Odata ce lumina alba incepe sa clipeasca, AirPod-urile sunt activate si sunt gata de imperechere.

Activati Bluetooth pe laptop

Odata ce AirPod-urile dvs. sunt active si pregatite pentru asociere, trebuie sa va indreptati atentia asupra laptopului. Va trebui sa activati caracteristica Bluetooth fie apasand un buton de pe tastatura (cu conditia sa existe un buton de comanda rapida pentru aceasta), fie prin panoul de setari al sistemului de operare.

Cum se activeaza Bluetooth prin panoul de setari?

Vom explica procesul folosind Windows 10. In cazul in care aveti o versiune anterioara precum Windows 8 sau Windows 8.1 sau Windows 7, procesul va varia usor, dar totusi trebuie sa faceti acest lucru prin intermediul panoului de setari.

Pasul 1: Faceti click pe butonul de pornire Windows pentru a deschide meniul de pornire. Faceti click pe pictograma Setari pentru a afisa panoul de setari.

Pasul 2: In fereastra panoului de setari, faceti clicl pe bara de cautare pentru a o activa, si tastati cuvantul „Bluetooth”.

Pasul 3: Veti vedea o lista derulanta. Selectati prima optiune care arata „Setari Bluetooth si alte dispozitive”.

Pasul 4: In pagina urmatoare care se deschide, puteti vedea optiunea de a activa Bluetooth utilizand un comutator. Activati-l pentru a activa Bluetooth-ul computerului.

Pasul 5: Dupa ce comutati pe Bluetooth, faceti click pe optiunea care scrie „Adaugati Bluetooth sau alt dispozitiv”. Puteti gasi acest text scris langa o   pictograma +.

Pasul 6: Dupa ce faceti click pe acea optiune, va aparea un pop-up. In acea fereastra pop-up, selectati si faceti click pe prima optiune care arata „Bluetooth”.

Pasul 7: Dupa ce faceti click pe „Bluetooth”, puteti vedea o lista de dispozitive Bluetooth disponibile. AirPod-urile ar trebui sa apara in lista.

Pasul 8: Faceti click pe AirPods si apoi faceti click pe butonul „Conectare”.

In acest moment, pc-ul dvs. Windows 10 si AirPod-urile ar trebui sa fie acum conectate. Nu conteaza daca utilizati AirPodu-uri de prima generatie, AirPod-uri de a doua generatie sau AirPods Pro. Metoda este aceeasi pentru toate versiunile. Odata ce AirPod-urile sunt conectate la computer, puteti merge mai departe si scoateti castile, pe care le puteti pune in urechi. Acum redati muzica sau un videoclip, sau incepeti un apel Zoom! AirPod-urile dvs. vor raspunde si vor reda sunet.

related articles