HomeAfaceriCele mai bune modalitati de a face bani online in 2021

Cele mai bune modalitati de a face bani online in 2021

by David Rus
0 comment299 views

Cautati sa primiti venituri suplimentare de acasa pentru a plati unele facturi sau pentru a va inlocui actualul loc de munca? Oricare ar fi motivatia dumneavoastra, exista multe optiuni bune pentru a face bani online.

Cu toate acestea, fara unele orientari, gasirea optiunea potrivita ar putea fi un pic complicata, deoarece exista multe escrocherii si metode ilegale care promit ceea ce nu este real de fapt..

De aceea, am creat acest ghid pentru a va ghida cu privire la cele mai bune idei despre cum sa faceti bani online in 2021. Sa le analizam in detaliu, dar mai intai sa trecem in revista o diferenta de baza intre diferitele tipuri de venituri.

Venit activ vs venit pasiv

In functie de activitatea pe care o alegi sau o iei in considerare pentru afacerea ta online, exista doua modalitati prin care poti face bani: cu venituri active sau pasive. Sa ne uitam la diferentele lor:

 • Venit activ: sunt acele venituri pe care le primiti dupa inceperea unei activitati, cum ar fi vanzarea serviciilor pe internet. Cand creati un design, scrieti o postare pe blog sau dezvoltati un site web pentru un client, veti fi platit pentru munca si timpul investit. In acest model, atunci cand nu muncesti, nu primesti venituri.
 • Venit pasiv: sunt cele care sunt generate continuu dupa ce au efectuat o actiune initiala, dar care nu necesita timpul sau dedicarea ta pentru a continua sa-l primesti. Exemplele pot fi crearea unui curs online, realizarea de marketing afiliat sau generarea de bani dintr-un site web acceptat de anunturi.

Aici sunt mai multe moduri diferite de a face bani online, cu venituri active si pasive, care functioneaza cu adevarat. Unele implica crearea propriului site web, dar veti gasi si metode care utilizeaza segmente de public de pe platformele existente. Sa trecem la el! E

Cum sa faci bani online cu un site web sau blog

Una dintre cele mai vechi moduri de a face bani online este prin intermediul site-ul propriu. Trebuie sa alegeti o nisa, sa generati trafic si apoi sa va vindeti produsele si serviciile acelor vizitatori.

Aici este un rezumat al modalitatilor de a face bani online, cu un site web sau blog-ul:

 1. Creati un blog excelent
 2. Afiliere de Marketing
 3. Crearea unui site web de comert electronic
 4. Revinde web hosting
 5. Creati un curs online
 6. Crearea unui site de membru
 7. Vinde spatiu publicitar
 8. Vinde serviciile profesionale
 9. Crearea unui director online
 10. Vinde site-ul web

Cititi mai departe pentru a afla cum sa utilizati aceste metode in avantajul dvs.

Dar, inainte de a incepe sa creati primul site profitabil, veti avea nevoie de un loc pentru a-l gazdui.

1. Creati un blog cool

Multi oameni creeaza un blog ca o modalitate de a-si exprima opiniile sau ca o activitate creativa.

Cu toate acestea, exista multe cazuri de oameni care nu numai ca isi castiga existenta de pe blogurile lor, ci chiar le transforma in companii uriase, cum ar fi Huffington Post.

Nu toti bloggerii vor veni cu aceste cifre, dar daca luati abordarea corecta, aveti o sansa buna de a face bani cu blogul dvs.

Amintiti-va ca este important sa aveti o viziune pe termen lung. Nu veti face bani imediat, dar pe masura ce scrisul se imbunatateste, abilitatile dumneavoastra cresc, iar site-ul capteaza mai mult trafic, este o posibilitate reala.

2. Affiliate Marketing

Un site afiliat se bazeaza pe recomandarea sau revizuirea anumitor produse. Apoi, atunci cand un cititor cumpara acel produs prin intermediul link-ului dvs., veti primi un comision.

Desi nu poate parea ca un generator de venituri mare, exista mai multe milioane de site-uri bazate numai pe venituri afiliate.

De exemplu, Wirecutter a fost atat de profitabil incat New York Times a cumparat site-ul cu peste 30 de milioane de dolari. Exista, de asemenea, Lucieslist, un site despre diverse produse pentru copii si Outdoorgearlab, un site despre echipamente in aer liber.

Pentru a incepe propriul site de marketing afiliat, alaturati-va unui program de afiliere care se potriveste nisei site-ului dvs. De exemplu, daca aveti un blog dedicat computerelor si tehnologiilor, puteti deveni un afiliat al unei mari companii.

 3. Videochat

https://www.money-studio.ro/ este un loc in care te poti angaja ca model videochat.

Ce zici daca ai avea un job bine platit doar ca sa porti conversatii cu strainii prin intermediul unei camere web si a unui microfon? Cam asta implica job-ul de videochat si este in principal axat pe discutii intre o femeie si un barbat, desi nu este o regula.

O conversatie platita, am spune, nimic mai mult. Poti vorbi despre orice subiect, atat timp cat totul e desfasoara de comun acord intre tine si partenerul ales. Este un job ca oricare altul si se desfasoara intr-un mediu placut, purtand coversatii ore intregi despre subiecte diverse.

related articles