HomeBlogCum să ascunzi piciorul inestetic al unui brad de Crăciun?

Cum să ascunzi piciorul inestetic al unui brad de Crăciun?

by David Rus
0 comment692 views

Un brad pe care ți-ai dorit atât de mult să îl împodobești în cel mai frumos mod trebuie să aibă orice detaliu pus la punct.

Mai ales dacă alegi un brad artificial, dată fiind posibilitatea de a identifica mai rapid varianta potrivită pentru locul în care vei dori să îl plasezi, va trebui să acorzi atenția cuvenită fiecărui detaliu, astfel încât ceea ce obții la final să nu fie doar mulțumitor, ci de-a dreptul încântător. Dacă este vorba despre un picior inestetic, iată ce poți face pentru a depăși această problemă.

Pune cadouri sub brad

Cea mai inteligentă soluție pe care o ai la îndemână pentru a ascunde piciorul sau suportul inestetic al unui brad este acela de a pune cadouri sub brad. Sunt mulți care fac acest lucru, iar lucrurile nu sunt de mirare, deoarece aspectul pe care îl poți obține este unul minunat.

Nu este vorba doar despre ascunderea suportului sau piciorului de brad, ci este vorba mai degrabă despre un decor deosebit pe care îl poți obține fără prea mare efort.

Un exemplu practic: după ce am cumparat brazi artificiali de Craciun de la BraziCraciun.net, am ales o folie de cadou drăguță, care are o culoare în armonie cu restul decorului și am ambalat cu grijă cadourile pentru cei dragi, astfel că suportul este total acoperit, iar aspectul bradului este unul deosebit.

Poți face și niște cadouri false, luând cutii din diverse magazine sau reciclând cutiile pe care le-ai primit atunci când ai făcut diverse achiziții de pe internet.

Realizează o adevărată scenă de decorat cu elemente inedite de decor

Pentru a completa decorul de sărbătoare, alege o scenă decorativă cu motive de Crăciun pe care să o desfășori la picioarele bradului împodobit. Poți alege câteva perne de dimensiuni diferite pe care să le stivuiești și să le aranjezi la baza bradului, poți opta pentru un felinar frumos, pentru câteva lumânări mari cu LED, pentru personaje de Crăciun sau de iarnă în miniatură, pentru mici căsuțe care pot reda impresia unui sat al spiridușilor și multe alte idei asemănătoare.

Singura barieră care ar putea sta în calea unui decor de poveste ar putea fi lipsa imaginației.

Alege un covor frumos sau o blană deosebită pe post de decor

O pătură moale, un covor frumos sau o blană albă în care să îți afunzi picioarele ar putea reprezenta mai mult decât un decor frumos, ci chiar o idee originală și personalizată de decor al bazei bradului. Poți opta pentru materiale care se potrivesc cu tema pe care o are decorul general al casei, de la covoarele cu model, la blana naturală sau diverse modele imprimate sau cusute manual.

Un astfel de covor deosebit sau un covor din frunze, ba chiar și un coș de răchită care să stea la baza bradului, toate acestea vor forma baza perfectă a bradului, iar aspectul inestetic este rapid și eficient acoperit cu o metodă care nu poate da greș. Alege în funcție de preferințele personale și de ceea ce ai la îndemână.

related articles