HomeModaCum se cumpara o rochie perfecta?

Cum se cumpara o rochie perfecta?

by David Rus
0 comment298 views
  1. Nu cumparati ceva pentru o singura ocazie

Suntem cu totii vinovati de asta. O nunta, o petrecere de Craciun, o reuniune de vineri seara cu prietenii vechi. Trecerea de la un capat la altul inseamna ca in mod inevitabil simtim ca avem nevoie de ceva special – si, prin urmare, de ceva nou – de a purta. Cu toate acestea, mai des decat atat, la fel cum ne place piesa pe care o cumparam, rareori devine mai mult decat o excursie.

In loc sa achizitionati ceva specific pentru anumite evenimente, incercati sa aveti cateva piese de designer in dulapul dvs., care sunt mai versatile. Daca te duci pentru ceva simplu si mai clasic, mai degraba decat trend-condus, veti putea sa-l porti din nou si din nou. Accesorizata inteligent, nu va simti niciodata acelasi aspect.

  • Nu cumparati sau pastrati ceva care nu se potriveste

Nu este neobisnuit sa va mentineti la elementele care nu va mai sunt potrivite, sperand ca va vor veni din nou intr-o zi. De asemenea, nu este neobisnuit sa cumparati ceva intr-o dimensiune prea mica ca un stimulent pentru a pierde in greutate sau pentru ca este in vanzare si nu au dimensiunea obisnuita.

Cu toate acestea, mentinerea la aceste articole – pe care nu le poti purta fizic – este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poti face daca incerci sa reduci dimensiunea dulapului tau. Fii realist si cinstit cu tine insuti. Daca nu se potriveste cu tine, da-o pentru caritate. Exista multe modele de rochii de zii pe care le poti cumpara.

  • Nu cumparati sau pastrati ceva care nu va convine

Pe langa faptul ca detinem lucruri care nu se potrivesc, multi dintre noi pastreaza piese despre care stim ca nu ne sunt potrivite. Adesea am cumparat ceva pe un capriciu, deoarece este o tendinta mare sau pentru ca am vazut pe altcineva purtand-o si crezand ca ar parea uimitoare – dar pentru ca nu ne convine, nu am reusit niciodata sa o scoatem din dulap. Daca o bucata de imbracaminte nu te face sa te simti increzator si confortabil, nu are niciun loc in viata ta.

  • Nu cumparati ceva doar pentru ca este o afacere

Este usor sa fiti castigat de un mare discount si ar trebui sa profitati la maxim de marja mare – mai ales atunci cand vine vorba de piese de designer de investitii – dar numai daca acea piesa este ceva ce trebuie sa adaugati la arsenalul dumneavoastra. Nu cumparati niciodata ceva doar pentru ca este o afacere buna. Indiferent cat de accesibil a fost, daca nu il purtati niciodata, este o risipa de bani.

  • Cand cumperi ceva, scapa de altceva

O modalitate excelenta de a va pastra garderoba la o dimensiune sensibila este sa adoptati regula unica, de fiecare data: de fiecare data cand adaugati ceva nou, luati o bucata (si o vindeti sau o dati caritatii). Nu numai ca va va tine sinele si rafturile de la revarsare, inseamna, de asemenea, ca trebuie sa fiti mult mai increzatori in ceea ce va cumparati. Nu veti cumpara niciodata ceva decat daca il iubiti complet, stiind ca va trebui sa pierdeti ceva special din dulapul vostru.

related articles