HomeBlogCum se remediaza problema Bluetooth pe Xiaomi Mi 11

Cum se remediaza problema Bluetooth pe Xiaomi Mi 11

by David Rus
0 comment571 views

Aveti probleme de conectivitate Bluetooth pe noile telefoane xiaomi Mi 11? Daca nu puteti asocia aceste telefoane xiaomi Mi 11 cu un accesoriu Bluetooth, conexiunea Bluetooth continua sa scada, nu auziti muzica sau nu puteti face apeluri telefonice prin Bluetooth, exista cateva solutii pe care le puteti incerca sa pentru a rezolva aceste situatii deranjante.

1. Opriti Bluetooth si apoi reporniti-l

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti atunci cand observati probleme cu Bluetooth-ul acestor telefoane xiaomi, este sa optiti functia respectiva si sa o reporniti din nou. Daca faceti acest lucru, puteti rezolva problema, mai ales daca este doar o problema minora a software-ului.

Iata cum sa comutati conexiunea Bluetooth:

  • Glisati in jos de sus pentru a afisa panoul Setari rapide.
  • Atingeti pictograma Bluetooth pentru a dezactiva Bluetooth.
  • Atingeti din nou pictograma Bluetooth pentru a porni din nou Bluetooth.

2. Activati si dezactivati modul avion

O alta solutie simpla pentru a remedia problema Bluetooth este de a activa/dezactiva modul avion. Trucul functioneaza prin inchiderea tuturor comunicatiilor in retea temporar, si apoi pornindu-le din nou. Acest lucru ii permite telefonului sa-si reseteze toate serviciile de retea si sa elimine orice erori care ar putea fi prezente in sistemul de retea.

Cum se activeaza modul avion pe aceste telefoane xiaomi:

  • Glisati in jos de sus pentru a afisa panoul Setari rapide.
  • Atingeti pictograma modul Avion pentru ao porni cateva secunde.
  • Atingeti din nou pictograma Mod avion pentru a o dezactiva.

3. Stergeti si adaugati dispozitive Bluetooth

Daca telefonul dvs. este conectat in prezent cu alte dispozitive Bluetooth, incercati sa le eliminati sau sa le despartiti, deoarece acest lucru ar putea crea conflicte si impiedica conectarea acestuia cu un alt dispozitiv Bluetooth. Urmati procedura de mai jos pentru a desparti dispozitivele existente de pe telefon:

  • Accesati Setari.
  • Apasati pe Bluetooth.
  • Sub Dispozitive asociate, atingeti dispozitivul pentru a-l elimina.

Apoi atingeti Deconectati pentru a elimina dispozitivul selectat.

Dupa ce ati facut acest lucru, incercati din nou sa imperecheati dispozitivul Bluetooth si sa vedeti daca functioneaza. Daca nu, treceti la urmatoarea solutie.

4. Reporniti telefonul

Uneori, erorile de sistem aleatorii pot provoca probleme temporare care pot fi usor remediate prin repornirea fortata a dispozitivului. O repornire fortata permite telefonului sa se reimprospateze si sa se elimine de orice defecte si erori care ar putea afecta sistemul bluetooth al dispozitivului.

Dupa ce dispozitivul a repornit, incercati sa va conectati din nou si sa vedeti daca problema Bluetooth a fost rezolvata. Daca nu, treceti la urmatoarea solutie.

5. Resetati setarile de retea

O resetare a retelei va sterge toate setarile de retea existente pe telefon, inclusiv conexiunile WiFi, retelele mobile si Bluetooth si va fi restabilita la configuratiile lor implicite. Acest lucru va poate ajuta sa eliminati orice conflict de setari de retea, inclusiv probleme cu sistemul Bluetooth.

Pentru a face acest lucru accesati setarile telefonului, atingeti pe conexiune si partajare, apasati pe Resetare Wi-fi, retele mobile si bluetooth, apasati pe setari. Daca vi se solicita, introduceti codul de acces, dupa care apasati ok pentru a confirma actiunea.

6. Actualizati software-ul

Uneori, o eroare in software poate provoca de asemenea, probleme cu Bluetooth. Actualizarea firmware-ului dvs. va poate ajuta sa rezolvati problema in astfel de cazuri. Pentru a verifica si a instala actualizari de software, efectuati urmatoarele proceduri: Accesati setari, mergeti la despre telefon si apasati pe Actualizare sistem, iar daca exista o versiune noua va fi descarcata si veti putea instala o noua versiune.

In ultima faza, va mai ramane sa efectuati o resetare a telefonului prin care va reveni la setarile din fabrica, dar faceti inainte o copie a datelor salvate in telefon.

related articles