HomeBlogCum putem petrece timp de calitate in mediul online?

Cum putem petrece timp de calitate in mediul online?

by David Rus
0 comment439 views

Statul in casa poate deveni extrem de stresant, mai ales daca esti o persoana sociabila. In acest caz, indicat ar fi sa iti instalezi pe telefon unul dintre jocurile multiplayer special concepute pentru telefon, astfel incat sa ai o seara de gaming perfecta, cu prietenii, chiar de pe canapea. Daca nu ai idee ce te poti juca online cu prietenii tai, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai populare jocuri multiplayer pentru telefon.

1. Call of Duty Mobile

Call of Duty (CoD) este unul dintre cele mai populare jocuri shooter disponibile la nivel mondial pe console si PC, iar acum versiunea mobila a atras si mai mult atentia pasionatilor de shootere.

Versiunea mobila dispune de mai multe tipuri de meciuri pe care le poti juca, inclusiv harti multiplayer 5v5 de la CoD: Black Ops si CoD: Modern Warfare pentru distractie, precum si jocuri Battle Royale de 100 de persoane. Iti vei putea adauga prietenii cu usurinta, accesand meniul jocului.

Daca esti pasionat de aceasta serie extrem de populara, CoD mobile este unul dintre cele mai bune shootere online multiplayer, iar tu poti adauga pana la 100 de prieteni intr-un singur meci. De altfel, aplicatia este gratuita pentru utilizatorii sistemelor de operare iOS si Android.

2. Ticket to Ride

Acesta a fost initial un joc de masa, insa mai multe companii au oferit si varianta pentru mobil. Jocul de societate Ticket to Ride este o alegere perfecta pentru serile de joc in familie sau cu prietenii. Regulile sunt simple: fiecare jucator urmeaza un traseu in timp ce incearca sa isi indeplineasca obiectivele si sa construiasca cea mai buna linie de tren. Probabil vei intampina probleme in momentul in care doresti sa construiesti o linie de la Las Vegas la New York, dar adversarii tai au ocupat deja tot teritoriul.

In cazul in care ai ales aplicatia pentru mobil, nu va mai fi nevoie sa configurezi jocul de fiecare data pentru celelalte dispozitive pe care le detii.  De altfel, o repriza se poate tine doar cu maximum 5 jucatori, iar aplcatia este disponibila pe iOS la pretul de 10,99 USD si Android la pretul de 9,49 USD.

3. Uno

Nu exista o seara perfecta in familie fara Uno. Acest joc este usor de invatat si distractiv, iar acum te poti juca impreuna cu prietenii tai, acasa, folosind aplicatia Uno. Pentru cei care nu a mai jucat niciodata acest joc inainte, scopul este simplu: trebuie sa joci toate cartile din mana.

Unul dintre cele mai bune jocuri de societate a devenit acum unul cel mai bun joc de carti multiplayer online pentru mobil de care te poti bucura alaturi de prieteni in orice moment al zilei. Ca si in cazul jocului fizic, vei avea nevoie de 3 adversari.

Pentru cazul in care bateria ta cedeaza, vei avea nevoie de un acumulator telefon iPhone sau de un acumulator pentru orice tip de telefon, in functie de brandul pe care il detii, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate de la telefonul tau.

related articles