HomeCasa si gradinaPrincipalele avantaje ale unui acoperis retractabil

Principalele avantaje ale unui acoperis retractabil

by David Rus
0 comment363 views

Acoperisul retractabil este un sistem fabricat din lamele, care sunt proiectate sa se deschida, sa se inchida si sa se retraga, astfel incat sa va puteti bucura de cerul instelat in timpul noptilor senine sau sa il extindeti inapoi deasupra capului pentru a va proteja de razele puternice ale soarelui.

Ati putea considera ca este un produs uimitor care se poate deschide deasupra piscinelor sau a teraselor.

Acest sistem inteligent de deschidere a acoperisului este functional si poate fi perfect pentru locuinta dumneavoastra. Inainte de a face orice achizitie, va sfatuim sa citit mai multe informatii despre acoperis retractabil de la SpinMag.

Cel mai mare avantaj al unui acoperis retractabil este ca il puteti folosi in orice anotimp. Atunci cand va relaxati pe terasa, ultimul lucru pe care il doriti este sa va ardeti de la soare sau lumina sa fie prea puternica.

De altfel, seara, cel mai probabil, ati putea avea o petrecere sub cerul senin, iar un acoperis fix va distruge design-ul curtii. In cazul in care apar fenomene meteorologice neanuntate, veti avea nevoie de un loc in care sa va adapostiti.

Totusi, daca aveti un acoperis retractabil, nu trebuie sa va faceti griji ca petrecerile dumneavoastra vor fi distruse de ploi. Daca cerul pare ca se intuneca sau daca soarele puternic ii deranjeaza pe oaspeti, puteti inchide acoperisul complet sau partial. In acest fel, va puteti bucura in continuare de aerul curat, de caldura verii si de vantul racoritor, in loc sa mutati tot mobilierul si obiectele decorative in interior.

De altfel, acoperisurile retractabile ofera ventilatie mult mai buna comparativ cu ceea ce ati obtine in interiorul locuintei dumneavoastra daca ati deschide larg ferestrele. Atunci cand aveti o ventilatie mai buna, mai mult aer proaspat poate intra in casa, ceea ce inseamna ca veti folosi sistemul de aer conditionat mult mai rar.

Astazi, marii producatori de acoperisuri retractabile pot realiza un produs care sa va indeplineasca toate cerintele, indiferent daca este vorba de culoare, model sau design. Puteti sa mentionati ca doriti si anumite accesorii extra cum ar fi un sistem de scurgere al apei provenite din precipitatii sau luminite LED. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mentionati aceste aspecte atunci cand plasati comanda.

Datorita faptului ca producatorii se pot plia pe gusturile dumneavoastra, multi proprietari prefera sa achizitioneze acoperisuri retractabile deoarece au un aspect placut. Acestea pot fi introduse cu usurinta in orice tip de design deoarece se pot gasi numeroase modele.

Pe piata exista, de altfel, si o gama larga de culori disponibile, iar dumneavoastra puteti combina cu usurinta nuantele exteriorului casei cu cele ale acoperisurilor. Daca doriti, puteti crea o explozie de culoare in curtea dumneavoastra, achizitionanad acoperisuri in nuante stridente.

Comparativ cu alte produse, aceste sisteme retractabile creaza o iluzie optica interesanta: spatiul din interiorul lucuintei se prelungeste in afara. Un acoperis retractabil instalat deasupra piscinelor sau a unei terasei extinde spatiul de desfasurare a activitatilor pe timp de vara, oferind totodata si un confort mai mare.

related articles