HomeBlogCum se vinde un smartphone?

Cum se vinde un smartphone?

by David Rus
0 comment362 views

Telefoanele mobile sunt la momentul de fata, cele mai importante dispozitive dintre toate cele care se afla pe piata. Probabil vi se pare exagerata aceasta afirmatie, insa veti descoperi in randurile care urmeaza, de ce foarte multe persoane sustin acest lucru.

Asadar, in primul rand, nu mai folosim telefoanele mobile doar pentru a comunica. In clipa de fata, puteti folosi un smartphone pentru a naviga pe internet, oricand si de oriunde doriti, daca aveti activate datele mobile, sau daca receptionati semnal wifi (daca aveti parola).

Urmatorul motiv datorita caruia se poate spune ca smarpthone-urile sunt cele mai importante dispozitive dintre toate cele care exista pe piata, este acela ca ne permit sa socializam cu toti prietenii virtuali.

Cand puteati socializa cu persoane din afara tarii, sa le vedeti poze, sa comunicati cu ei eficient al videocall, si sa ii vedeti, acestia fiind la sute sau mii de kilometri distanta? Cu siguranta pana la aparitia smartphone-urilor pe piata, acest lucru nu era posibil, dar acum este posibil.

Puteti folosi telefoanele mobile pentru a ajunge la destinatie, indiferent de unde si cand trebie sa va deplasati undeva.

Acestea sunt doar cateva motive intemeiate datorita carora, se poate spune ca intr-adevar, telefoanele mobile inteligente (smartphone-urile), sunt cele mai importante dispozitive de pe piata la momentul actual.

In cazul in care intentionati sa va cumparati un smartphone nou, cel mai probabil veti dori sa puteti vinde in cel mai scurt timp pe cel vechi, pentru a va completa bugetul.

Pentru a vinde smartphone-ul vechi, va trebui sa accesati https://www.casa-amanet.com/cumparamelectronice, unde veti putea vinde vechiul smartphone. Inainte de toate insa, este foarte important sa tineti cont de mai multe detalii. Vom aborda pe scurt acest subiect in cele ce urmeaza.

Gasiti cutia si accesoriile

In momentul in care aveti un smartphone pe care ati decis sa il vindeti, este evidente faptul ca este o idee buna sa gasiti cutia originala a dispozitivului, dar si accesoriile care acesta a venit la pachet. In mod evident, atunci cand veti accesa linkul amintit anterior, sansele de a vinde dispozitivul, si de a obtine un pret mult mai mare sunt considerabil mai mari, daca aveti la dispozitie cutia si accesoriile.

Cat valoreaza vechiul dvs. model de smartphone?

Un telefon care se afla in conditii perfecte de functionare, care de-asemenea este insotit de toate accesoriile originale alaturi de care a venit la pachet, va valora in mod evident mai multi bani in comparatie cu un telefon care nu are nici macar incarcatorul, sau se vinde fara cutie.

Este insa foarte important, ca inainte de a vinde dispozitivul, sa faceti unele cercetari. Pe Google veti putea descoperi multe modele similare de telefoane, astfel incat veti putea sa va creati o impresie despre pretul pe care sa il solicitati in schimbul dispozitivului.

Cu siguranta veti gasi o multime de anunturi ale telefoanelor care se afla in cea mai buna stare de functionare, si care au accesoriile, dar veti gasi si dispozitive cu diferite defectiuni (geam spart de protectie, nu se incarca, etc.), sau care nu au incarcator, card de memorie, etc.

Telefoanele deblocate valoreaza mai mult

Este foarte important sa luati in considerare acest lucru, iar in cazul in care un telefon este blocat intr-o anumita retea, cu siguranta acest dispozitiv va fi mult mai ieftin. Telefoanele deblocate, au avantajul ca pot fi activate si utilizate pe orice retea de telefonie mobila, in timp ce telefoanele care sunt blocate intr-o anumita retea, pot fi utilizate doar in reteaua respectiva.

In cazul in care de exemplu aveti un abonament sau o cartela Orange, si cumparati cel mai recent model de smartphone, dar care este blocat pe Vodafone, nu veti putea utiliza dispozitivul pentru a suna, pentru a trimite mesaje, sau pentru a primi mesaje, ori pentru a fi contactati de catre alte persoane.

Stergeti-va datele

In mod evident, indiferent de ce marca si model de smartphone aveti in plan sa vindeti, este deosebit de important ca inainte de a trece pragul unei case de amanet pentru vinderea dispozitivului, sa stergeti datele salvate in telefon.

Aici amintim atat numerele de telefon salvate in memoria dispozitivului, cat si pozele, fisierele audio, sau diferite alte fisiere. Este deosebit de important sa faceti acest lucru, pentru ca mai apoi, cand casa de amanet va vinde dispozitivul unui client interesant, acesta sa nu aiba acces la datele dvs. personale, la poze si la nimic ce are legatura cu intimitatea dvs.

Asadar, atunci cand intentionati sa va cumparati un nou smartphone, mai intai de toate este foarte important sa va vindeti dispozitivul vechi, motiv pentru care puteti accesa https://www.casa-amanet.com/cumparamelectronice, in acest sens.

In plus, cu o vizita pe acest site, nu veti putea vinde doar un smartphone pe care nu il mai utilizati, ci veti avea posibilitatea de a vinde si diferite alte aparate electronice, iar in schimbul acestora veti obtine cele mai bune preturi.

related articles