HomeModaDe ce sa alegeti un ceas automat? 5 motive pentru a-l adopta!

De ce sa alegeti un ceas automat? 5 motive pentru a-l adopta!

by David Rus
0 comment375 views

Dupa ce au fost afectate brutal de aparitia miscarilor cuart in anii 1970,  ceasurile automate pentru barbati si femei sunt acum in crestere. Ceasurile automate sunt foarte apreciate de colectionarii si cunoscatorii de ceasuri care le apreciaza frumusetea si complexitatea.

Un ceas automat  frumos, cu mecanism vizibil sau cu cadran clasic,  este un ceas fara elemente electronice si fara baterii. Intr-adevar, se reincarca datorita miscarii incheieturii mainii purtatorului.

Un ceas mecanic automat bine intretinut te va urma generatii, durata de viata este aproape nesfarsita.

Functionarea unui ceas Zeppelin ATLANTIC 8466-5 frumos este foarte populara in randul pasionatilor de ceasuri, dar si a celor care iubesc ceasurile frumoase. In acest articol, iti oferim 5 motive pentru a adopta un ceas automat frumos si elegant.

Top 5 motive pentru a alege si a adopta un ceas automat frumos si elegant

  • Afisaj:  Miscarea mainilor este mai fluida si mai liniara decat la ceasurile cu quartz, unde face mici sarituri. Astfel afisarea timpului este mult mai estetica.
  • Aspectul ecologic: Un ceas automat frumos este un ceas fara element electronic si fara baterie. Prin urmare, nu va mai trebui sa iti vizitezi ceasornicarul la fiecare 2 ani pentru a schimba bateria ceasului. Asadar, cumparand un ceas automat, alegi un ceas rezistent si ecologic.
  • Miscarea: Toate ceasurile automate dezvaluie finetea si complexitatea mecanismului cu care sunt prevazute datorita unui fond transparent din cristal safir. Ceasul mecanic automat este un concentrat de cunostinte tehnice, un ceas cu adevarat fascinant!
  • Durabilitate:  Un ceas mecanic bine intretinut te va urmari de-a lungul mai multor generatii, durata sa de viata este aproape infinita. Service-ul la fiecare 5 ani iti va pastra ceasul automat alaturi pentru toata viata. Daca un ceas mecanic functioneaza defectuos dupa multi ani de utilizare, acesta va fi reparabil, spre deosebire de ceasurile Quartz, care vor trebui inlocuite.
  • Un obiect viu : Un ceas automat frumos este un ceas care traieste in ritmul purtatorului si care face acest lucru de secole. Fara compus electronic, pur si simplu un lant de roti dintate care functioneaza datorita energiei mecanice create de miscarile incheieturii mainii.

2. Ceasuri automate

Pe site-urile de specialitate vei gasi ceasuri atat sobre, cat si remarcabile, cu un raport calitate-pret excelent.

  • Ceas automat pentru barbati

Colectia de ceasuri automate pentru barbati reuneste ceasuri elegante pentru barbati si ceasuri automate sportive. Mai exact, se ofera ceasuri pentru barbati cu un design atat clasic, cat si contemporan. Colectia de ceasuri cu caracter sportiv si modern include ceasuri sport cu quartz dar si ceasuri sport automate. De asemenea, se ofera ceasuri automate de scafandru.

Unele modelele de ceasuri automate pentru barbati au un sistem de curele interschimbabile care iti permit sa iti adaptezi ceasul pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale.

  • Ceas automat pentru femei

Ceasurile automate de dama combina linii curate si curbe delicate intr-un spirit care este atat atemporal, cat si contemporan. Aceste ceasuri de dama sunt bijuterii rafinate si elegante. La fel ca la ceasurile d barbati, se ofera un sistem de curele interschimbabile care iti permit sa iti adaptezi ceasul la orice doresti.

related articles