HomeBlogDe ce sa alegeti usi interioare de stejar pentru casa dumneavoastra?

De ce sa alegeti usi interioare de stejar pentru casa dumneavoastra?

by Livia Marian
0 comment317 views

Indiferent daca preferi stilul modern sau traditional, vor exista intotdeauna  obiecte de mobilier sau usi din lemn de stejar care sa se potriveasca cu stilul preferat de tine in ceea ce priveste design-ul interior. Furnirul de stejar este unul dintre cele mai populare finisaje ale usii, Unul dintre motive trebuie sa fie valoarea estetica a stejarului. Frumusetea granulatiei naturale a lemnului adauga intr-adevar o nota de calitate si caldura unei case, astfel incat sa poti sta linistit, sa te relaxezi si sa iti apreciezi usile si casa. Natura flexibila si accesibilitatea stejarului, ca material de fabricatie este, de asemenea, un factor care contribuie,iar mai jos vor fi mentionate cele mai populare stiluri de design de usi de stejar prezente pe piata.

Usi contemporane de stejar – ce este in tendinta?

Foarte multi oameni doresc sa isi construiasca o casa de calitate si isi doresc doar cele mai bune amenajari si accesorii. Stilul si alegerea usilor interioare potrivite este o decizie cheie pentru acesti clienti. Usile interioare contemporane de stejar sunt in prezent preferate de cei care isi permit lucruri de cea mai buna calitate, iar modele precum cele din aceasta gama de usi din lemn de stejar contemporan sunt montate cu regularitate case de lux.

Ferestrele prefabricate din lemn de stejar, imbinate cu un efect de panou gros, creeaza un stil subtil modern, dar cu un adaos de lux.

Usile din panouri de tamplarie din stejar au fost populare in design-ul bucatariilor de mai multi ani si sunt acum utilizate pe scara larga, ca usi interioare. Stilul simplist, cu panouri inguste incastrate, le face o alegere populara pentru interioarele moderne.

Usi interioare din stejar clasic

In anumite locuri ale lumii exista foarte multe proprietati de epoca, apartinand perioadelor georgiana, victoriana si edwardiana. Daca renovezi o proprietate de epoca, poti dori sa pastrezi acea senzatie de vintage si sa incluzi influente din epoca in care a fost construita casa ta. Alegerea unei usi de stejar traditional este o modalitate de a obtine un aspect autentic. Designul traditional al usii din panou, fie ca sunt de 4 sau 6 panouri, este intotdeauna o optiune buna, deoarece acestea sunt un clasic atemporal care se potriveste oricand si oriunde. Usile din lemn de stejar clasic sunt, de asemenea, o alegere populara pentru proprietatile moderne, amestecandu-se usor cu o multitudine de teme de design.

Beneficiul constructiei usilor moderne inseamna ca acestea sunt construite cu miezuri proiectate pentru o rezistenta si o stabilitate mai mare, perfecte pentru utilizarea in casele incalzite central, deoarece este mai putin probabil sa se rasuceasca sau sa se sparga.

Poti cere o usa de anumite dimensiuni, caci acestea pot fi facute la comanda, deci, cu putina cercetare, ar trebui sa iti poti gasi usile perfecte.

Usile interioare din stejar furniruite sunt in prezent unele dintre cele mai populare modele de usi vandute, fiind perfecte pentru cabane sau hambare. Acest stil de usa este acum, de asemenea, incredibil de popular pentru constructiile noi si proprietatile moderne, acolo unde se doreste un mix intre modern cu traditional.

related articles