HomeCasa si gradinaDe ce sa faceti upgrade la geamurile termopan cu 3 straturi?

De ce sa faceti upgrade la geamurile termopan cu 3 straturi?

by Paun Luciana
0 comment238 views

Ferestrele de calitate scazuta pot fi dezastruoase pentru facturile pe care le platiti la curent. In plus, nu ofera protectie la amenintarile din exterior, cum ar fi spargerile. Imbunatatirea ferestrelor este o idee excelenta pentru cofortul, pacea mintii si buzunarul dumneavoastra. Are o multime de efecte pozitive asupra casei dumneavoastra.

Ferestrele cu folie dubla si tripla sunt ferestre cu panouri suplimentare de sticla, separate de o cavitate umpluta cu gaz, ceea ce reduce foarte mult transferul de caldura din casa spre exterior. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa faceti upgrade la termopanele cu 3 folii de sticla.

Economiile la energie nu sunt singurul motiv pentru care sa luati in calcul o astfel de schimbare. De fapt, ambele ferestre  – cu doua sau trei straturi de sticla – ofera o lista lunga de avantaje care includ:

– costuri reduse de incalzire

– transfer redus de caldura

– reducerea condensului cu pana la 80%

– reducerea zgomotului

– o siguranta mai mare pentru locuinta dumneavoastra

– reducerea emisiilor CO2 din locuinta dumneavoastra

Ferestrele cu geam termopan (https://stirileprotv.ro/s/p-termopane-salamander-intrebari-si-raspunsuri.html) in doua straturi sunt o imbunatatire masiva, dar geamurile termopan cu 3 straturi duc lucrurile si mai departe pentru a optimiza casa cat mai mult posibil.

Chiar daca sunt mai scumpe, geamurile termopan cu 3 folii de sticla isi vor plati singure pretul initial

Economiile anuale pe care le veti face pentru ferestrele cu geam dublu sau triplu pot ajunge si la 800 de euro pe an si veti economisi atat in lunile de vara, cat si in cele de iarna. Avand in vedere acest lucru, un upgrade la geamurile termopan cu 3 straturi inseamna va fi acoperit destul de rapid din punct de vedere al costurilor.

Prin modernizarea ferestrelor, temperaturile interioare vor ramane mai constante, ceea ce inseamna ca sistemul de incalzire centrala nu va functiona la fel de mult. Cu cat depuneti mai putina presiune asupra sistemului dumneavoastra de incalzire centrala si de aer, cu atat el va dura mai mult si va necesita mai putina intretinere.

Ferestrele termopan cu doua folii de sticla sunt elegante

In zilele noastre, termopanele cu dubla folie de sticla pot fi aplicate la o varietate de stiluri de ferestre, iar materialele necesare sunt, de asemenea, mai accesibile, astfel incat sa puteti imbunatati cu usurinta estetica, precum si performanta. Mai important, exista multe optiuni pentru geamurile termopan care pot fi aplicate pentru ca locuinta dumneavoastra sa se bucure de cea mai buna izolare posibila.

Daca va decideti sa faceti un upgrade la geamuri termopan de o calitate mai buna, alegeti un producator de incredere, cu experienta si care poate efectua un montaj de calitate; un producator care sa va inteleaga cerintele in materie de stil si eficienta energetica.

Exista o multime de optiuni de proiectare a ferestrelor termopan in zilele noastre. Informati-va despre variante si alegeti ce este mai bun pentru locuinta dumneavoatra. In definitiv, investitia pe care o faceti in geamurile termopan va poate asigura o liniste, o securitate si o izolare eficienta de lunga durata.

related articles