HomeBlogDe unde sunt repatriati cei mai multi romani?

De unde sunt repatriati cei mai multi romani?

by David Rus
0 comment430 views

In Romania exista cateva milioane de cetateni care nu sunt multumiti de nivelul de trai si de conditiile pe care le au acasa, motiv pentru care se gandesc din ce in ce mai serios la ideea de a parasi tara.

Alte cateva milioane de cetateni romani au facut deja acest lucru, imediat dupa Revolutia din anul 1989. In clipa de fata exista mari comunitati de cetateni romani in tari europene, dar si peste ocean. Veti afla mai multe informatii cu privire la acest aspect, in randurile care urmeaza.

Asadar, cei mai multi cetateni romani care au ales sa paraseasca granitele tarii, sperand ca le va fi mai bine printre straini si ca vor reusi sa isi creeze un viitor mult mai bun, traiesc in Italia. Daca ne luam dupa statisticile publicate la sfarsitul anul 2019, la acel moment in Peninsula traiau si munceau cu forme legale nu mai putin de 1.290.000 de cetateni romani. Aici nu sunt luati in calcul si cei care nu sunt stabiliti in Italia.

A doua tara preferata a romanilor este fara doar si poate Spania. Cu toate acestea exista o mare diferenta intre numarul romanilor care locuiesc in Italia si cel al romanilor din Spania, unde traiesc cu forme legale si muncesc conform statisticilor din anul 2019, nu mai putin de 673.000 de cetateni romani.

Nici Germania nu duce lipsa de cetateni romani, iar acest lucru este dovedit de aceleasi statistici care ne arata ca la sfarsitul anului 2019, printre nemnti traiau si 657.000 de cetateni romani (cu forme legale).

O surpriza o reprezinta insa numarul mare al romanilor din Israel, care este de o jumatate de milion (500.000 de cetateni romani traiesc in Tara Sfanta. Conform statisticilor, romanii se simt bine si peste ocean, iar in Statele Unite ale Americii de exemplu traiesc 476.000 de cetateni romani.

Apoi, in Marea Britanie locuiesc multi romani, mai exact 451.000 de romani, in timp ce in Franta traiesc 300.000 de romani, iar in Canada 238.000 de romani.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista mari comunitati de cetateni romani raspanditi in diferite tari europene, dar si pe continentul American. O mare parte dintre acestia sunt fericiti in locurile in care se afla, si-au gasit joburi bune, unii dintre ei si-au intemeiat familii acolo, si cu siguranta nu s-ar mai intoarce definitiv in romania.

Alti romani care sunt momentan plecati in strainatate, spera ca intr-o buna zi sa adune suficient de multi bani pentru a se intoarce acasa, pentru a-si cumpara sau pentru a-si construi o locuinta, si chiar pentru a incepe o afacere.

Din pacate, au existat si cazuri mai putin fericite ale romanilor care si-au pierdut viata printre straini. Multi dintre acestia au murit implicati in diferite accidente de circulatie sau de munca.

Au existat cazuri ale romanilor care de exemplu au murit in strainatate dupa ce s-au imbolnavit, si au dus o lunga lupta cu suferinta. De-asemenea, unii romani au murit in strainatate dupa ce au plecat din tara sa se trateze in cele mai renumite clinici medicale europene.

In majoritatea cazurilor, romanii care au murit in strainatate au fost repatriati si inmormantati in Romania. Familiile greu incercate au accesat Repatriere-romania.ro pentru a lua legatura cu reprezentantii companiei de servicii funerare pentru a-si repatria decedatii.

Atat familiile indoliate care si-au pierdut rudele in Italia, cat si cei care si-au pierdut dudele in Franta, Spania, Anglia, Belgia sau in diferite alte tari, au apelat cu incredere la serviciile de repatriere decedati.

In primul rand, familiile indoliate si-au dorit sa isi inmormanteze crestineste decedatii acasa, in Romania. Apoi, un alt motiv pentru care au apelat la cele mai bune servicii de repatriere decedati, este acela ca in tarile mai sus mentionate, costurile in ceea ce priveste inmormantarea sunt mult mai mari decat in Romania.

De-asemenea, chiar si repatrierea decedatilor din tarile mai sus mentionate, costa mai putini bani decat inmormantarea acestora in strainatate.

Familiile care au apelat la cele mai bune servicii de repatriere decedati, au primit ajutor de la companiile care presteaza astfel de servicii, astfel ca nu a fost necesar ca unul din membrii familiei sa se deplaseze in strainatate pentru repatriere.

A fost nevoie doar ca familiile indoliate sa contacteze specialistii, care au mers la adresa indicata de familie. Acolo s-au ocupat de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru transportul funerar international.

Dupa ce au obtinut toate documentele necesare pentru efectuarea transportului funerar international, si dupa ce au pregatit decedatul pentru repatriere (imbalsamare, cosmetizare si imbracare), au efectuat transportul decedatului folosind autovehicule special fabricate pentru transportul funerar, si care sunt dotate la cele mai inalte standarde.

Asadar, exista mari comunitati de romani in diferite tari europene si nu numai, insa multi dintre cei plecati in strainatate pentru un viitor mai bun, s-au intors in sicriu, cu ajutorul firmelor de servicii funerare.

related articles