HomeBlogEste rentabil sa cumpar un telefon Samsung sh?

Este rentabil sa cumpar un telefon Samsung sh?

by David Rus
0 comment428 views

Pentru persoanele care au nevoie de un nou smartphone, alegerea unui dispozitiv se poate dovedi a fi una dintre cele mai mari provocari. Acest lucru este firesc dat fiind faptul ca pe piata exista un numar mare de producatori, iar fiecare dintre acestia propune atat telefoane la preturi atractive oricarui buzunar, cat si telefoane de ultima generatie, care sunt foarte scumpe.

Pentru cei care au nevoie de un smartphone Android, cu siguranta prima optiune a fost, este si va fi in continuare Samsung, care este pe primul loc in aceasta industrie de multi ani.

Persoanele care intentioneaza sa-si aleaga un smartphone de la Samsung, cu siguranta se gandesc la dispzitivele din gama Galaxy S sau din gama Galaxy Note. Acestea sunt fara doar si poate, cele mai performante telefoane de la Samsung. Preturile lor insa, de multe ori dezamagesc utilizatorii, care au un buget mai mic la dispozitie.

In aceste conditii, utilizatorii isi pot indrepta atentia spre modele second hand. La TotalConvert de exemplu, puteti gasi cel mai bun pret Samsung second hand, pentru diferite modele ale acestui brand.

Unii utilizatori prefera sa aleaga un astfel de smartphone second hand de la Samsung din gama de varf a producatorului, decat sa opteze pentru un dispozitiv midrange, la un pret similar. In cele mai multe cazuri, aceasta este o alegere inspirata, pentru ca dispozitivele functioneaza fara probleme.

Exista insa si utilizatori care se confrunta cu unele probleme minore, cum ar fi imposibilitatea de incarcare bateriei. Aceste probleme insa pot fi remediate fara a fi nevoie ca utilizatorii sa isi duca telefoanele la service. Iata cateva potentiale solutii pentru remedierea problemelor de acest fel, pentru cei care isi cumpara telefoane Samsung second hand.

1. Verificati sursa de energie electrica

In cazul in care telefonul nu se incarca, in primul rand este foarte important sa verificati sursa de energie electrica pentru a va asigura ca aceasta este functionala. Puteti incerca sa introduceti in priza o veioza sau un alt aparat electric, pentru a vedea daca primeste curent.

Daca nici celelalte dispozitive nu primesc curent electric, atunci sursa de energie este defecta; dar daca problema este doar in ceea ce priveste telefonul, atunci trebuie incercate alte solutii.

2. Inspectati vizual incarcatorul

Este foarte important sa faceti acest lucru, pentru a va asigura ca incarcatorul sau cablul de incarcare nu prezinta semne de deteriorare. Daca de exemplu, cablul de incarcare este rupt sau prezinta alte semne de deteriorare, atunci este cat se poate de firesc ca telefonul sa nu se incarce. Puteti folosi incarcatorul si pentru a vedea daca alt telefon se incarca, si veti constata ca nu.

3. Folositi un alt incarcator

In cazul in care folositi un alt incarcator, iar telefonul dvs. Samsung se incarca, atunci problema este cauzata de incarcatorul telefonului dvs. care este defect. Tot ce trebuie sa faceti este sa va cumparati un incarcator original care sa fie compatibil cu telefonul dvs.

Aceasta nu ar fi o investitie mare, si tinand cont ca ati ales un smarphone second hand Samsung la un pret atractiv, afacerea oricum este profitabila pentru dvs.

In cazul in care folositi insa un alt incarcator, dar telefonul dvs. tot nu se incarca, atunci ar trebui sa va puneti unele semne de intrebare. In plus, incercati si sa incarcati un alt telefon cu incarcatorul dvs. Daca incarcarea are succes, atunci nu incarcatorul este problematic ci telefonul are o problema.

4. Verificati portul de incarcare al telefonului

Indiferent ca telefonul are probleme in ceea ce priveste incarcarea sau nu, este recomandat sa faceti acest lucru periodic. De ce? Pentru ca in cazul in care telefonul are portul de incarcare plin de praf sau de scame, acesta nu permite incarcarea.

In plus, daca tineti telefonul intr-o husa din material textil de exemplu, daca il tineti in buzunar, pot intra in mufa de incarcare scame. De-asemenea, daca tineti telefonul intr-o zona in care exista praf, cum ar fi la servici de exemplu, acesta se depune si in mufa de incarcare a telefonului, iar drept urmare, telefonul nu se mai incarca.

5. Inlocuirea mufei de incarcare

In cazul in care toate aceste solutii sunt incercate dar telefonul nu se incarca, tot ce mai ramane de facut este sa mergeti cu telefonul la service pentru inlocuirea mufei de incarcare. O asemenea piesa nu este deloc scumpa, si nici manopera nu va costa multi bani. Daca tehnicienii au piesa pe stoc, va remediaza pe loc problema (daca nu sunt foarte ocupati).

Asadar, aceasta poate fi o problema intalnita de utilizatorii care aleg un smartphone second hand de la Samsung (si nu numai). Cu toate acestea, tinand cont ca puteti gasi un pret Samsung second hand, este recomandat sa alegeti un smartphone de la acest producator, din gama de varf. In plus, nu este neaparat nevoie sa aveti asemenea probleme. Sunt foarte mari sansele si ca telefonul sh sa functoneze perfect.

related articles