HomeBlogMerita sa instalez un termostat inteligent?

Merita sa instalez un termostat inteligent?

by David Rus
0 comment399 views

Pentru unele persoane, a locui intr-o casa calduroasa, si sa aiba costuri reduse la facturile de energie, nu este decat un vis frumos. Altii in schimb, se bucura de acest lucru, iar totul se datoreaza unui termostat centrala Salus. Discutam fireste despre un termostat inteligent Salus, care va ofera o multime de avantaje uimitoare.

Din acest motiv, recomandarea noastra este sa cititi pana la final acest articol, pentru ca aveti posibilitatea de a descoperi o parte dintre cele mai importante avantaje pe care vi le poate oferi un termostat centrala Salus.

Cele mai importante avantaje ale termostatelor inteligente

Termostatele au parcurs un drum lung de pe vremea parintilor si bunicilor tai. Prin incorporarea tehnologiei informatice, a senzorilor si a retelei Wi-Fi de acasa, aceste dispozitive pot oferi proprietarilor de case o serie de caracteristici niciodata imaginate.

Economii de bani

Termostatele inteligente sunt mult mai precise si mai informative decat termostatele manuale. Ca atare, majoritatea producatorilor de dispozitive prezic ca proprietarii de case vor vedea economii anuale la facturile de energie intre cincisprezece si douazeci la suta. Banii economisiti datorita utilizatii unui termostat wireless de la Salus, vor putea fi folositi pentru renovarea locuintei sau in diferite alte scopuri, sau vor putea fi depusi in contul bancar.

Invatare pe termen lung

Termostatele inteligente au o caracteristica de invatare pe termen lung care le permite sa invete tiparele de viata din casa ta. Folosind o combinatie de senzori si alte caracteristici incorporate, aceste termostate monitorizeaza cand dvs. si familia dvs. sunteti cei mai activi pentru a prezice mai bine cand ar trebui sa se ajusteze setarile.

O mai buna urmarire a consumului de energie

Spre deosebire de termostatele manuale, un termostat inteligent foloseste tehnologia computerului pentru a monitoriza consumul si eficienta energiei. Aceste dispozitive vor furniza apoi rapoarte care va permit sa utilizati consumul de energie de acasa.

Telecomanda a casei tale

Datorita faptului ca un termostat inteligent este conectat la reteaua WIFI de acasa, dupa ce veti descarca aplicatia producatorului, ceti avea posibilitatea de a controla de la distanta temperatura din casa dvs. Acest lucru va permite sa faceti ajustari instantanee pe masura ce programul dvs. se modifica.

Nu mai trebuie sa va faceti griji ca uitati sa setati temperatura inainte de a pleca din oras pentru weekend. Acum, exista o aplicatie pentru asta, iar astfel puteti opri caldura din orice alta locatie, doar ca trebuie sa aveti acces la internet.

Comenzi vocale

Termostatul dvs. inteligent este compatibil cu tehnologia de comanda vocala utilizata pe dispozitivele Amazon si Google. Acest lucru va permite sa faceti ajustari pe loc pur si simplu, rostind o comanda fara a fi nevoie sa intrerupeti ceea ce faceti.

Profil energetic complet

Prin utilizarea aplicatiei de sisteme, puteti crea un profil energetic detaliat al casei dvs. Aplicatia va folosi informatii in ceea ce priveste dimensiunea casei dvs., locatia, aspectul si nu in ultimul rand sistemul HVAC, cu scopul de a oferi informatii detaliate despre eficienta consumului de energie.

Urmariti modificarile meteo

Multe dintre cele mai noi termostate inteligente monitorizeaza automat schimbarile meteo din zona dumneavoastra. Termostatul poate regla temperatura in casa dvs. pe baza modelelor locale de vreme.

Vizibilitate si controale mai bune la temperatura

Aruncati o privire la designul termostatelor inteligente si veti observa temperaturile care va sunt afisate la dimensiuni mari, clar stilizate. Si interfetele simple pe care le puteti citi dintr-o privire, va vor fi pe plac. Nu mai exista ecranele slab iluminate sau nedumerirea asupra butoanelor de apasat, odata cu trecerea la un termostat inteligent de la Salus, cum ar fi de exemplu termostatul de ultima generatie, Salus IT500.

related articles