HomeCasa si gradinaO casa cu gradina si piscina: avantaje si dezavantaje

O casa cu gradina si piscina: avantaje si dezavantaje

by David Rus
0 comment351 views

O piscina este un element care va aduce o anumita valoare locuintei tale. Locul ideal pentru odihna si relaxare, piscina reprezinta o investitie substantiala. Va fi apoi necesar sa pui toate intrebarile inainte de a te imbarca in acest tip de instalatie pentru casa. Atunci ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga!

O piscina acasa pentru intreaga familie

O piscina este un corp de apa in care se poate face baie. Exista diferite tipuri de piscine, fie supraterane, fie subterane. Din lemn, zidarie, rigide sau flexibile cu structura, exista piscine pentru toate gusturile si toate buzunarele. Un adevarat spatiu de locuit intr-o gradina sau curte, piscina va fi locul ideal pentru a impartasi momente bune cu familia sau prietenii.

Acesta este cu siguranta principalul avantaj al unei piscine acasa. Pe langa asta, in perioadele de caldura extrema, piscina se dovedeste a fi instrumentul ideal pentru racorire si petrecere a dupa-amiezii. Pentru a organiza mici evenimente acasa, cum ar fi un gratar, piscina este o necesitate. Multi instaleaza si piscine acasa doar in acest scop.

Pentru casa, prezenta unei piscine aduce o anumita valoare adaugata casei. La vanzare te poti juca astfel pe prezenta lui pentru a putea face diferenta la pret. A detine o piscina acasa inseamna oportunitati de a petrece timp cu familia.

O piscina, un element care poate deranja o casa

Un element decorativ foarte popular, piscina are cu siguranta multe avantaje incontestabile. Atentie insa, inainte de a incepe este necesar sa te pregatesti pentru anumite constrangeri care vor ajunge sa se impuna. Cumpararea unei piscine este de obicei costisitoare.

Chiar daca exista modele foarte accesibile, acestea nu ofera aceleasi avantaje ca o piscina clasica. Si nu doar instalarea poate face o piscina scumpa. Dupa ce ai instalat-o, va trebui sa te gandesti la diverse elemente de cheltuieli precum intretinerea lui, accesorii piscine esentiale.

O piscina instalata in exterior va ocupa si ea mult spatiu. Pentru familiile cu copii, piscina poate fi o sursa de stres. In ciuda tuturor lucrurilor, a detine o piscina acasa ramane interesant.

Gradina mica

Regulile pentru amenajarea si amenajarea unei gradini mici nu sunt rezumate doar in dimensiunile materialelor care vor fi utilizate si dimensiunile mobilierului de gradina, ci si in ideile de amenajare in sine. O gradina mica poate da astfel impresia ca este mare cu idei simple.

Gradina mare

O gradina pe cat de mica da dimensiuni de maretie unei case. Iar daca, pe langa valoarea pe care o adauga, este mare in sine, casa capata o cu totul noua dimensiune.

Piscina supraterana

Piscina supraterana are mai multe avantaje si atuuri si nu in ultimul rand, este accesibila pentru toate buzunarele si poate fi amenajat intr-un timp record in comparatie cu o piscina in pamant care necesita lucrari majore.

Piscina interioara

Pentru a construi o piscina ingropata intr-o gradina este nevoie de mai mult timp si mai multi bani pentru a ajunge acolo si acesti doi factori pentru unii sunt mai degraba dezavantaje. Insa o piscina interioara are si alte avantaje precum faptul ca reprezinta echipamente care da valoare activelor imobiliare de vanzare.

related articles