HomeBlogReview Blaupunkt TX 01

Review Blaupunkt TX 01

by David Rus
0 comment317 views

In cazul in care intentionati sa va cumparati un smartphone la un pret foarte atractiv, cu siguranta va puteti indrepta atentia spre unele dintre cele mai noi telefoane mobile Blaupunkt, iar modelul TX 01 este unul dintre ele.

Blaupunkt a anuntat lansarea smartphone-ului TX 01 in 2019. Producatorul ofera telefonul Blaupunkt TX 01 cu ecran de 5,5 inci, chipset Mediatek MT6750T, 4 GB RAM si 32 GB stocare interna. Blaupunkt TX 01 este dotat cu Android OS v8.1 (Oreo) si o baterie Li-Po 3000 mAh, care nu poate fi detasata.

Dimensiunile acestui telefon Blaupunkt sunt medii (6.05 x 3.02 x 0.33 inch). TX 01 este dotat cu Android OS v8.1 (Oreo), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare.

Versiunea sistemului de operare este Android OS v8.1 (Oreo), in timp ce procesorul este Octa-core, Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53, Quad-core 1 GHz Cortex-A53. Dimensiunea ecranului TX 01 este masurata in diagonala, de la colt la colt. Ecranul LTPS de 5,5 inci al Blaupunkt TX 01 cu rezolutie 1080 x 1920 px este capabil sa fie multitouch.

Memoria interna a Blaupunkt TX 01 (4 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (32 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil. In ceea ce priveste camera foto a dispozitivului TX 01, aceasta este echipata cu autofocus.

Un sistem optic autofocus (sau AF) precum cel al acestui model Blaupunkt, foloseste un senzor, un sistem de control si un motor, cu scopul de a se concentra pe un punct sau zona selectata automat sau manual. Foarte putine camere ale telefoanelor cu sistemul de operare Android vin fara autofocus.

Tot in ceea ce priveste camera foto, facem precizarea ca acest dispozitiv este prevazut cu o camera frontala de 8 MP, in timp ce camera principala are urmatoarele caracteristici: 16 MP, 4608 x 3456 px, focalizare automata.

Blaupunkt TX 01 accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Acest telefon are un GPS incorporat. GPS-ul este un sistem de navigatie extrem de precis care utilizeaza semnale de la sateliti pentru a determina o locatie pe suprafata Pamantului, indiferent de conditiile meteorologice.

Cele mai multe telefoane mobile care se gasesc pe piata la momentul actual, au la bord o unitate GPS. Telefonul TX 01 are radio FM incorporat, acesta fiind excelent pentru a asculta postul de radio preferat.

Bateria Li-Po 3000 mAh, care nu poate fi detasata, ofera performante decente, si rezista suficient de mult timp incarcata atunci cand telefonul nu este suprasolicitat. Nu este necesara descarcarea periodica si incarcarea se poate face la intamplare. Bateria TX 01 nu poate fi detasata fara a anula garantia.

Dispozitivul Blaupunkt TX 01, este dual sim, si dispune de senzorii urmatori: accelerometru, amprenta, lumina, apropiere.

Dupa cum se poate vedea din randurile anterioare, discutam despre un smartphone care a fost lansat in anul 2019, si care dispune de specificatii tehnice decente. Acest model de smartphone, este ideal pentru utilizatorii care folosesc telefonul in scopuri normale, fara a fi nevoie de suprasolicitarea dispozitivului.

related articles