HomeBlogTop aplicatii de streaming pentru vizionat filme si seriale

Top aplicatii de streaming pentru vizionat filme si seriale

by David Rus
0 comment329 views

Cele mai bune filme si seriale, se pot viziona acum gratuit. Exista o lista de aplicatii gratuite de streaming care vor oferi sute de filme si seriale gratuite. Acestea pot fi instalate pe smartphone sau tableta si apoi se pot viziona instant orice filme si seriale la alegere, in cateva minute.

Aplicatiile de streaming de pe lista ofera filme gratuite, emisiuni TV, anime, streaming TV in direct si multe altele pentru dispozitivele de streaming preferate. Multi oameni numesc aceste aplicatii „APK Streamers”. Intrati pe reparatii Samsung Bucuresti daca intampinati probleme cu telefonul.

Serviciile de streaming sunt o modalitate excelenta de a viziona filme, emisiuni TV si de a viziona sporturi. Sunt utile deoarece majoritatea aplicatiilor de streaming sunt accesibile pe computer, smartphone, tableta sau smart TV, dar dupa un timp se pot adauga si anumite abonamente.

Nu numai ca aceste aplicatii gratuite permit vizionarea unor filme in flux, dar multe dintre ele permit vizionarea serialelor, anime-uri si chiar filme si meciuri meci de fotbal. Este o modalitate grozava de a urmari emisiunile preferate din mers.

De asemenea, titlurile ce pot fi accesate din aceste aplicatii de streaming gratuite pentru iPhone si Android includ comedie, actiune, horror, drama, documentare, filme vechi si multe alte genuri. Exista intr-adevar ceva pentru toata lumea.

  1.  Kodi

Kodi este o aplicatie de redare media gratuita si open source dezvoltata de Fundatia XBMC, un consortiu de tehnologie non-profit. Kodi este disponibil pentru mai multe sisteme de operare si platforme hardware, cu o interfata de utilizator pentru televizoare si telecomenzi.

Kodi este o aplicatie multimedia populara care exista de ani de zile si multi oameni considera ca folosirea Kodi este cea mai buna modalitate de a accesa si de a viziona filme si seriale, streamuri live si multe altele. Pentru a trimite continut, utilizatorii trebuie sa instaleze pluginuri de la terti in aplicatie.

  1. Tubi

Aplicatia Tubi este aproape la fel cu site-urile de pe desktop, dar este bine optimizata pentru mobil si foarte usor de utilizat. Acelasi gen si instrumente de cautare sunt disponibile pe aplicatie si pe site-ul web, iar fiecare coperta a filmului este suficient de mare pentru a fi vizionata fara a o atinge. Selectarea unui film duce la pagina sa de descriere, care arata data lansarii, durata, evaluarea si genul.

  1. PopcornFlix

Una dintre cele mai bune aplicatii de streaming gratuite de pe lista, Popcornflix este un serviciu de streaming gratuit la cerere care permite vizionarea de filme si seriale fara a fi platita o taxa lunara. Popcornflix insereaza reclame in experienta de vizionare, in schimbul continutului gratuit.

Este o subsidiara a Screen Media Ventures, unul dintre „cei mai mari distribuitori independenti de filme de pe piata globala de televiziune”. Pentru un serviciu de streaming la cerere care nu necesita abonament si este disponibil pentru dispozitivele Android si iPhone, asta ar putea fi o cauza suficienta.

  1. Vudu

Site-ul este cunoscut pentru filmele care pot fi cumparate, dar daca nu deranjeaza reclamele ocazionale, pot fi vizionate si mii de filme gratuite pe Android si iPhone.

related articles