HomeBlogUleiuri esentiale: doar pentru femei?

Uleiuri esentiale: doar pentru femei?

by Livia Marian
0 comment335 views

Stereotipul conform caruia uleiurile esentiale sunt doar pentru femei pare larg raspandit. Sigur, femeile reprezinta marea parte a consultantilor si clientilor, asa cum este si Diana Gubas, dar stiai ca barbatii au folosit uleiuri esentiale de-a lungul istoriei? In perioada de glorie a egiptenilor, preotii barbati erau singurele autoritati carora li se permitea sa foloseasca uleiuri aromate. Deci, de ce s-a schimbat aceasta atitudine?

Care este diferenta dintre un barbat si stramosii sai barbati in lumea de astazi? Intelegerea stereotipurilor din jurul uleiurilor esentiale poate ajuta la raspunsul la aceste intrebari si chiar la schimbarea unor perspective.

O data nu este de ajuns!

Uleiurile esentiale sunt o alegere a stilului de viata, nu o arma pentru toate scopurile. Asa cum o sesiune de antrenament nu iti transforma in mod magic corpul, utilizarea unica a uleiurilor esentiale nu duce nici la o schimbare miraculoasa in corpul tau. Desi poti beneficia de exercitii fizice sau de o aplicare de ulei esential, este posibil ca modificarile sa nu fie vizibile. Cand vine vorba de imbunatatirea starii generale de sanatate, exista un anumit nivel de angajament, care include utilizarea uleiurilor esentiale si un stil de viata sanatos.

Mai mult decat doar parfum

Parfumul uleiurilor esentiale atrage multe persoane, dar beneficiile uleiurilor esentiale merg mult mai adanc. Iar uleiurile esentiale doTERRA sunt certificate ca avand o calitate pura. Nu numai ca miros bine, ci sunt bune si pentru tine.

Daca vei alege sa faci din uleiurile esentiale doTERRA o afacere, intreaga familie poate fi implicata aici. Poti lucra impreuna cu jumatatea ta, sa discutati despre viitoare obiective pe care doriti sa le atingeti, impreuna sau separat. Sau puteti selecta sarcini individuale si sa va evaluati progresul reciproc saptamanal sau lunar. De ce sa nu transformi totul intr-o pasiune care te va ajuta sa ai o viata mai fericita?

Uleiul esential: un moft?

Anumiti oameni cred chiar ca aceste uleiuri esentiale sunt doar un moft, fara a avea nici o repercusiune asupra sanatatii fizice sau mentale. Uleiurile esentiale erau folosite cu mult inainte ca oamenii sa inceapa sa scrie lucrurile. Popularitatea actuala a uleiurilor esentiale rezulta din multe lucruri: o mai buna disponibilitate a mai multor tipuri de uleiuri, cercetari mai intense privind eficienta uleiurilor si multe oportunitati de a impartasi experientele personale cu uleiurile. Acest domeniu al uleiurilor esentiale creste cu adevarat.

Mai sus sunt prezentate doar cateva dintre multele stereotipuri pe care le au barbatii despre industria uleiului esential. Deci, care este diferenta dintre un barbat si stramosii sai barbati in lumea de astazi? Poate ca este lipsa cunoasterii sau conformitatii cu rolul omului in societatea aceasta moderna. Indiferent de acest lucru, aceste clisee pot fi defalcate impreuna cu toti ceilalti foarte usor: punandu-le la incercare. Da-le sansa de a-ti dovedi ca gresesti. Informeaza-te in loc sa fii informat de cei din jur. Aceasta va va forma propria opinie despre uleiuri si, eventual, te va face sa te razgandesti. La sfarsitul zilei, toata lumea poate beneficia de incorporarea uleiurilor esentiale in rutina zilnica.

related articles