HomeBlogUn nou design cromatic cu ajutorul pistolului electric pentru vopsit

Un nou design cromatic cu ajutorul pistolului electric pentru vopsit

by David Rus
0 comment285 views

Odata cu venirea primaverii activitatile desfasurate in jurul casei tin de pregatirea unui proces de curatenie la interior, curatarea pomilor, renovare sau vopsit la exterior. Pentru a indeplini toate aceste imbunatatiri ale casei sau gradinii avem nevoie de o multime de masini si unelte necesare in efectuarea lucrarilor.

Atunci cand vorbim despre zugravit sau vopsit, putem opta pentru o pensula sau trafalet insa timpul si efortul depus este unul foarte mare si rezultatul nu este pe masura implicarii. De aceea putem folosi cu incredere un pistol electric de vopsit de 600W, pentru zugraveli la interior sau exterior cu o eficienta maxima pentru aceste lucrari care se fac periodic.

Utilitate garantata si rapiditate!

Cu ajutorul unui pistol electric intregul proces de vopsire sau zugravire se va transforma intr-o munca placuta si relaxanta. La interior il putem folosi cu mare succes la igienizarea spatiului casei, el va pulveriza uniform vopseaua lavabila in toate unghiurilor camerelor si va improspata aerul. In trecut, la aceste etape de igienizare se foloseau diferite pensule din par de animale care aveau o eficienta redusa si implicau o utilizare profunda a energiei umane datorita miscarilor succesive.

Descoperirea pistolului electric de vopsit a usurat cu siguranta aceasta munca depusa la zugravitul casei sau apartamentului. Timpul alocat zugravirii cu acest pistol electric de vopsit este redus iar raspandirea particulelor pe suprafata parchetului este minima. O unealta cu o eficacitate maxima care imbunatateste lucrul in igienizarea camerelor sau teraselor casei, cu niste culori frumoase si in ton cu obiectele de decor.

Cum alegem pistolul electric de vopsit?

In functie de spatiile pe care le avem de zugravit si rapiditatea cu care dorim sa realizam acest proces, putem alege un pistol electric de vopsit cu o putere de 600w. Stratul depus prin pulverizare de catre acest aparat de vopsit este subtire si intinsa uniform pe toata suprafata de lucru. Aparatul distribuie vopseaua prin presiune, pusa in functiune prin mecanismul tijei de legatura.

El poate fi conectat la curent electric si poate genera 3 tipuri de jeturi: orizontal, circular si vertical. Astfel, folosind acest tip de aparat vom economisi timp si bani in efectuarea lucrarilor noastre iar rezultatele pot fi din cele mai bune gratie nivelului ridicat de acoperire pe care pistolul il maximizeaza.

Trebuie mentionat de altfel ca exista o paleta larga de tipuri de solutii care pot fi aplicate cu ajutorul acestui aparat, de la lacuri si baituri utilizate preponderent pentru masa lemnoasa pana la vopsele pe baza de apa care igienizeaza spatiile interioare. Procesul de intretinere al aparatului este unul rapid, curatarea in profunzime fiind necesara pentru a putea preintampina strecurarea in compozitie a unor reziduuri de vopsea generate de utilizarea anterioara.

Datorita unui nivel ridicat de toxicitate al vopselurilor pe care le utilizati, este indicat ca manipularea aparatului sa fie insotita de un echipament de protectie specific care sa va protejeze impotriva inhalarii unor vapori.

Usor de utilizat, cu o acoperire mare a jetului emis de vopsea dar si cu o curatare sistematica, pistolul electric de vopsit poate fi o adevarata investitie ce se amortizeaza rapid in timp.

related articles