HomeBlogUnghiile tale false nu rezista? Iata ce greseli faci!

Unghiile tale false nu rezista? Iata ce greseli faci!

by David Rus
0 comment528 views

In acest articol vei gasi sfaturi practice si trucuri pentru incepatori, dar si avansati, in tot ceea ce tine de manichiura si pedichiura, in special cea cu gel. Mai exact, vei regasi lucruri care necesita atentie maxima sau greseli pe care trebuie sa le eviti absolut.

Sfaturi si trucuri pentru incepatori si utilizatori avansati

Evitarea greselilor – puncte importante la modelarea unghiilor

Inainte de modelarea unghiilor cu gel, unghiile ar trebui sa fie cat mai libere de grasime, adica acestea nu trebuie sa fi fost date cu creme sau anumite uleiuri cu aproximativ 24 de ore inainte.

De asemenea, este esential sa fie evitat contactul excesiv cu apa. Reziduurile de grasime pot impiedica lipirea gelului sau se poate desprinde rapid. O multime de contact cu apa poate provoca absorbtia unghiilor naturale, ceea ce poate duce si la decojirea materialului.

La fel, acorda atentie indepartarii cuticulelor inainte de modelare, de aceea ar trebui sa folosesti o forfecuta de unghii Staleks de la SavyProfessional.ro.

De asemenea, in timpul procesului de modelare, trebuie sa te asiguri ca unghiile nu intra in contact cu grasime sau apa, mai ales daca sunt pilite.

In cazul dezlipirii gelului, de vina poate fi utilizarea excesiva a solutiei de curatare. Produsul trebuie utilizat numai inainte de pilire, adica dupa modelare si ca ultim pas dupa sigilare.

Unghiile nu trebuie pilite prea puternic, nici in cazul unui model nou, nici al unei reumpleri. Asta poate fi foarte dureros pe de o parte si poate deteriora permanent unghiile, pe de alta parte. Daca unghiile sunt prea deteriorate si subtiate, modelarea nu va mai dura in cele din urma.

Cand aplici gelul, este important sa nu lucrezi prea aproape de cuticula, acest lucru va duce la dezlipirea rapida. Daca gelul a intrat in margini, este recomandat sa il indepartezi cu un bat de lemn de trandafir sau un stilou de corectie inainte de a tine mana in lampa cu lumina UV pentru a se intari.

In timpul modelarii, ar trebui sa privesti intotdeauna unghiile din toate partile, astfel incat sa poti vedea daca modelezi corect si forma este corecta.

Cand utilizezi sabloane , asigura-te ca sablonul este la acelasi nivel cu unghia naturala, nu trebuie sa existe goluri.

Sfaturi si trucuri pentru tratarea unghiilor artificiale

Unghiile artificiale pot rezista mult mai mult decat unghiile naturale, dar exista cateva lucruri ce necesita atentia ta, iar astfel sa te poti bucura de unghiile de gel pentru o lunga perioada de timp.

Unghiile cu gel nu trebuie folosite niciodata pentru anumite lucruri, asa ca trebuie facuta prudenta in anumite operatii, cum ar fi deschiderea unei cutii.

Unghiile false pot fi, de asemenea, vopsite. In functie de calitatea ojei, este recomandabil sa aplici in prealabil un strat de baza pentru a evita posibila decolorare. Pentru indepartarea lacului ar trebui sa se utilizeze un demachiant fara acetona.

Unghiile cu gel nu trebuie pilite niciodata cu o pila de metal si nici nu trebuie taiate, micsorate sau rupte, caci nu vei face decat sa iti deteriorezi la maxim unghia naturala.

related articles