HomeBlogAplicatii pentru inregistrarea ecranului pentru Android

Aplicatii pentru inregistrarea ecranului pentru Android

by David Rus
0 comment298 views

Cu cat folosim mai multe smartphone-uri, cu atat descoperim mai multe despre functiile interesante pe care le putem scoate din ele.

De exemplu, exista o tendinta din ce in ce mai mare de inregistrare pe ecran printre persoanele care doresc sa creeze videoclipuri tutoriale, dezvoltatori care doresc sa creeze videoclipuri demonstrative al aplicatiilor construite, si gameri care doresc sa isi arate expertiza in jocuri.

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele motive pentru care ati aterizat pe aceasta pagina in cautarea aplicatiilor de inregistrare a ecranului. Indiferent daca sunteti YouTuber, creator de continut sau cineva care ar dori sa inregistreze un videoclip pentru joc, stiti foarte bine importanta inregistrarii audio interne impreuna cu inregistrarea pe ecran.

Exista o multime de aplicatii inovatoare disponibile in magazinul de jocuri care ofera inregistrare pe ecran.

Cu toate acestea, cand vine vorba de inregistrarea audio impreuna cu inregistrarea pe ecran, exista o multime de aplicatii care va permit sa folositi microfonul dispozitivului dvs. pentru a inregistra audio, in timp ce sunt foarte putine, care va permit sa inregistrati ecranul Android cu audio intern.

Asadar, ati dori sa inregistrati cateva actiuni interesante pe Smartphone-ul dvs. Android? Ei bine, te-am acoperit in acest blog. In acest articol, vom parcurge unele dintre cele mai bune aplicatii de inregistrare a ecranului care accepta audio intern si extern, care sunt cele mai fiabile, cu cele mai multe oferte dotate cu functii, si va vor ajuta sa creati o inregistrare a ecranului smartphone-ului dvs. Android.

Oricare dintre aceste aplicatii de inregistrare cu ecran de top selectate va face treaba perfect. Iata asadar exemple de astfel de aplicatii care pot fi instalate pe telefoanele Android, indiferent ca detineti telefoane mobile Lg, Samsung, Huawei sau Sony printre altele.

  1. RecMe Free Recorder Screen

Aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii de inregistrare a ecranului atat pentru ecran cat si pentru audio intern, disponibila in magazinul de redare. Pentru persoanele care doresc sa inregistreze videoclipuri de joc de inalta calitate pe smartphone-urile Android inradacinate, fara zgomot extern in videoclipurile lor, RecMe este aplicatia accesibila care ofera inregistrare pe ecran fara niciun fel de zgomot extern.

Pentru oamenii care doresc sa isi inregistreze ecranul cu audio intern, aplicatia este prevazuta cu un plugin numit Plugin intern audio (ROOT). Cu toate acestea, pentru a folosi functia audio interna, smartphone-ul Android trebuie sa fie inradacinat, deoarece aplicatia necesita acces root.

  1. Mobizen

Aceasta aplicatie de inregistrare a ecranului poate fi utilizata fara radacina pentru smartphone-ul care ruleaza pe versiunea Android 4.4 KitKat sau mai mare. Aceasta aplicatie accepta inregistrarea ecranului pentru toate smartphone-urile, dar ofera inregistrare audio interna numai pentru dispozitivele Samsung.

Aceasta aplicatie are de asemenea, versiuni dedicate pentru dispozitive Samsung si LG de pe Play Store. Va recomandam aceasta aplicatie pentru inregistrarea ecranului, datorita usurintei sale usoare asupra utilizatorului, care face o inregistrare rapida si usoara a videoclipurilor pentru orice utilizator.

  1. Screen Recorder cu Facecam

Aceasta aplicatie va permite sa inregistrati videoclipuri din partea dvs. de film preferata, capturarea apelurilor video, va permite sa inregistrati ecranul in timpul jocului si multe altele.

Suita de editare incorporata care vine cu aceasta aplicatie are doar totul pentru a face videoclipul perfect inainte de a-l pune online, chiar de la taiere, adaugare de muzica, contopire si adaugare de subtitrari la videoclipuri. Cu siguranta veti aplauda caracteristicile acestei aplicatii.

  1. Google Play Games

Pentru persoanele care nu sunt atat de dornice sa instaleze alte aplicatii terte pentru inregistrarea pe ecran, aplicatia Google Play Games disponibila pentru dispozitivul dvs. Android va permite sa inregistrati lucruri, jocuri sau orice altceva doriti. Aceasta este cea mai buna optiune pentru persoanele cu cele mai recente versiuni de Android.

related articles