HomeBlogCe caracteristici trebuie sa aiba masina ta pentru a fi perfecta?

Ce caracteristici trebuie sa aiba masina ta pentru a fi perfecta?

by David Rus
0 comment331 views

Siguranta si economia de combustibil sunt calitatile cele mai apreciate de soferi.

Prestigiul marcii sau puterea motorului nu conteaza atat de mult pentru soferi.

Ati cumpara o masina pentru ca arewifipentru ca vine cu un iPhone incorporatsau pentru ca muzica seaude in ea mai bine decat in teatru? In ciuda faptului ca, paradoxal, reclamele auto subliniaza astfel de aspecte, modelul perfect nu are nimic de-a face cu ele. Cele mai dorite caracteristici sunt altele..

Ceea ce isi doresc soferii este o masina sigura in cazul unui accident(opt din zece soferi considera acest beneficiu „foarte important”). Ceea ce se mai cauta este sa consume putin combustibilsi de asemeneacostul intretineriisale sa fie scazut. Cu toate acestea, cu greu le pasa de variabile precum prestigiul, tehnologia pentru pasager sau un stil unic.

Ai un bmw? Ai nevoie de o revizie completa? Intra pe revizie BMW i8.

Conform evaluarilor acestui raport, acestea sunt beneficii pe care masina perfecta ar trebui sa le aiba pentru soferi:

1. Siguranta in caz de accident. Foarte important pentru 79% dintre respondenti.
2. Economia de combustibil. 69%
3. Costuri reduse de intretinere. 67%
4. Fiabilitate. 66%
5. Consolare. 53%
6. Calitatea finisajului. 52%
7. Spatios. 52%
8. Ecologice. 51%
9. Conducere silentioasa/silentioasa. 45%
10. Frumos/distractiv de a conduce vehicule. 38%

Alte variabile, cum ar fi un motor puternic (32%),reputatia marcii(29%) sau cea mai recenta tehnologiepentru pasager (22%) sunt „foarte importante” pentru un numar mult mai mic de soferi.

Daca datele sunt studiate in functie de sex, barbatii acorda o importanta mai mare sigurantei in caz de accident (76%), economiilor de combustibil (68%) si fiabilitatii (64%). In timp ce in randul femeilor, un procent semnificativ de 82% este inclinat spre siguranta, urmat de costuri reduse de intretinere (71%) si de economia de combustibil (70%).

Studiul analizeaza, de asemenea, interesele soferilor bazate pe venit, iar siguranta este cea mai importanta caracteristica pentru toate nivelurile salariale.

Cele mai mari diferente de opinie se observa in incorporarea tehnologiei pentru sofer (parcare asistatacruise control, deschidere fara cheie sau aprindere). In acest sens, cei cu venituri mai mari acorda mai multa importanta acestor beneficii (49%) decat celor cu venituri mai mici (28%).

Rezultate generale

In ceea ce priveste rezultatele generale, siguranta si fiabilitatea accidentelor (ambele cu 73%), economiile de combustibil (65%) saureducerea costurilor de intretinere (61%) ocupa primele pozitii ale performantei considerate „foarte importante” in vehicule.

Cu toate acestea, exista un numar remarcabil de persoane care indica cea mai recenta tehnologie pentru sofer si pasagerica o caracteristica proeminenta in masinile lor. Ceva care creste si cu nivelul veniturilor.

In acest fel, 36% dintre utilizatorii de internet chestionati in cele 17 tari considera ca controlul adaptiv al vitezeiservodirectiei sau asistentei la parcare este foarte important, iar 28% considera caconexiunea laretelele socialesau streamingul audio sau video pentru pasageri este la fel de relevanta.

Avantaje oferite de BMW

In timp ce alte masini au caracteristici electronice similare, ConnectedDrive se interfata cu smartphone-ul dvs. printr-o aplicatie care permite pornirea de la distanta si localizarea masinii, ofera, de asemenea, functii excelente de siguranta, cum ar fi viziunea pe timp de noapte si senzorii de parasire a benzii.

Cine nu si-ar dori o masina construita conform specificatiilor sale? Unul dintre cele mai bune motive pentru a cumpara un BMW este modul in care va puteti construi unul singur.

Cu fiecare marca si model pe care il ofera, puteti adauga motorul dorit. Puteti alege rotile, interiorul si materialele. Fiecare aspect al noului tau BMW se va potrivi cu cine esti si ceea ce iti doresti.

Ce rost are sa cumperi o masina de lux daca nu te poti distra putin? BMW ofera performante uimitoare de condus cu motoare de mare putere si un aspect elegant.

Cu o directie ultra-reactiva si o distributie uniforma a greutatii, puteti mari aceste masini prin viraje stranse. Ceea ce este si mai bine este cat de grozav arata. Aceste masini scad falcile si intorc capetele.

In timp ce masinile de lux BMW sunt departe de a fi ieftine, au un pret mai mic decat omologii lor de lux straini. Unele tipuri de BMW-uri sunt relativ ieftine. Seria 2 din 2019 incepe de la 35.300 USD.

S-ar putea sa credeti ca o masina de lux este in afara intervalului dvs. de pret. Daca este cazul, ar trebui sa aruncati o privire la ceea ce ofera BMW. Preturile lor mai accesibile le permit soferilor sa cumpere o masina de lux bine facuta la un pret rezonabil.

Desi Bavarian Motor Works a inceput ca producator de motoare de avioane, ei au facut masini si motociclete de lux de top din 1928. Cand cumparati un BMW, cumparati calitate.

Aceste vehicule de lux isi pastreaza valoarea, sunt distractive de condus si contin inovatiile de varf ale tehnologiei eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. In plus, daca iti cumperi un BMW, vei arata grozav conducandu-l.

related articles