HomeAutoturismeShell Omala pentru protectia utilajelor tale: 5 Avantaje principale

Shell Omala pentru protectia utilajelor tale: 5 Avantaje principale

by Livia Marian
0 comment422 views

Intotdeauna orice tip de utilaj are nevoie de ingrijire. Specificatiile tehnice sunt importante si sunt luate in calcul de oricate ori se alege uleiul folosit. Astfel, sunt de remarcat diferentele semnificative legate de alegerile corecte ale uleiurilor.

Gamele de uleiuri de motor Shell sunt oricand concepute cu grija pentru mediu, pentru eficienta crescuta si pentru rezistenta mare. Pentru a afla mai multe detalii si pentru a alege varianta perfecta, poti accesa link-ul urmator:
http://uleiuri-lubrifianti.com.ro/. Iata principalele avantaje pe care le ai daca alegi gama Shell Omala:

  1. Performanta exceptionala sub presiuni si temperaturi extreme

Este important sa fie aleasa gama potrivita de uleiuri Shell pentru utilajele tale. Daca lucrezi in situatii cu presiune si temperaturi extreme ai nevoie ca uleiurile care sa poata rezista foarte bine in aceste conditii extreme. Uleiurile Shell au o foarte buna performanta in aceste tipuri de conditii. 

  1. Eficienta este crescuta

 Uleiurile sintetice folosite sunt perfecte pentru a conferi eficienta energetica si pentru a pastra mai mult timp protectia asupra impactului imbatranirii. Eficienta este un factor care este oricand luat in calcul si care este parte din decizia luata. Eficienta crescuta poate avea impact asupra reducerii costurilor aferente. 

  1. Recomandare extinsa din partea producatorilor si utilizatorilor din diverse arii

Shell Omala este intotdeauna recomandat pentru sfera utilajelor. Este o gama de ulei care este intens reconoscuta pentru performantele obtinute. Cei care aleg sa utilizeze aceasta gama au rezultatele dorite de fiecare data si revin de oricate ori au nevoie la aceeasi marca. Este important efectul pe care il produce aceasta marca si faptul ca este intens apreciata. Sunt multe exemple de reusite, de imbunatatiri constante si de efecte pozitive ce au loc in cadrul utilajelor diverse. Exista clienti care au raportat adevarate victorii legate de economisirea banilor prin alegerea utilizarii acestui tip de gama. Prin folosirea Shell Omala S4 GX un client a putut economisi sume uriase de bani pentru ca a eliminat complet defectiunea transmisiilor. Acest lucru l-a condus catre a putea investi acei bani in alte sfere ale afacerii pe care o detine. 

  1. Perioada extinsa de schimbare a uleiului

Astfel, este important de stiut ca uleiul se poate schimba la un interval de timp mult mai mare. Exista optiunea de a face aceasta operatiune chiar si la 4 ani de zile. Totul o sa functioneze perfect, iar investitia ta o sa dea roade. O sa cumperi mai rar uleiurile si o sa ai o mai buna gestiune a timpului si a materialelor sau investitiilor facute. Uleiurile din gama Shell Omala sunt recomandate pentru asemenea situatii. 

  1. Functiile aparatelor sunt mult imbunatatite

Datorita alegerii gamei potrivite, cei care detin afaceri ce implica utilaje pot sa se bucure de anumite avantaje simplu de observat. In functie de industrie, se pot remarca anumite facilitati legate de utilizarea uleiurilor corecte, care au o tehnologie avansata. Astfel, se reduc defectiunile, totul este mult mai bine angrenat, iar blocajele dispar. De aceea gama Shell Omala este perfecta pentru utilaje diverse. 

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

related articles